Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Fisher
Fisher Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 / FSOAI-CP-240BE3

Fisher Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 / FSOAI-CP-240BE3
538 900 FT
  Ajánlatot kérek
  Leírás

  Fisher Professional klímaberendezés.

  Egy készülék mely a professzionális felhasználóknak készült akiknek nem elég ha csak hűtő, fűtő egy klíma de szeretnék kihasználni minden műszaki lehetőségét a klímaberendezésüknek és nem szeretnének vagyonokat rákölteni.
  És most jöjjenek az extrák:

  Energiaosztály A+ és A++ Kategória
  WIFI csatlakozási lehetőség:A Fisher Summer klímaberendezéseket telefonján, tabletjén keresztül bárhonnan irányíthatja így mindig a megfelelő hőmérséklet várja odahaza.
  Kitűnő fűtési tulajdonságokkal rendelkezik ennek köszönhetően igényelhető rá H tarifa ezáltal rengeteg energiát takaríthatunk meg.
  Temperáló fűtési funkció segítségével megakadályoztatik hogy a helység hőmérséklete 8C fokos hőmérséklet alá csökkenjen. Ez egy nyaralóban igen hasznos lehet főlleg egy wifi vezérlővel kombinálva.
  Kültéri csepptálca és kompresszor fűtés  gondoskodik a maximális fűtési teljesítményről.
  Melegindítás: nem engedi a beltéri ventilátorát elindulni mindaddig még a gép teljesen fel nem melegszik.
  plazmaszűrő:   a csúcskategóriás szűrő, segítségével csökkennek az allergiás panaszok   Ezt a technikát általában csak nagyon drága klímaberendezésekbe szerelik , de minden 2017-es Fisher modellben ez már alapfunkció!
  Továbbá beépítésre került még az extra finom hideg katalitikus  porszűrő,  Mely Silver Ion réteggel van bevonva így elpusztítja a kórokozókat. A plazmaszűrő elektrosztatikus töltöttségének köszönhetően szűri ki a nemkívánatos szennyeződést
  Gold Finn bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését a klíma beltérijének hőcserélőjén továbbá megakadályozza a penészképződést.
  3D légáram: mindig a kívánt irányba áramoljon a hűvös levegő. Automatikus le föl és jobbra balra légterelés
  Öntisztító funkció:  távirányítón található gomb segítségével hűtés és párátlanítás üzemmód után nem engedi leállni a a beltéri ventilátort annak érdekében hogy az elpárologtató megszáradjon a nedvességtől ezáltal megelőzve a nem kívánt szagok megtelepedését.
  A++ energiaosztály:A kültéri egységben található DC inverter vezérlésnek köszönhetően a berendezés rendkívül energia hatékony . A klíma GEO TARIFA előírásainak megfelel, így a fűtési időszakban közel 40%-os megtakarítást érhető el.
  A készüléknek nem csak kompresszora inverter vezérelt de még a  kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így biztosítva a halk működést.
  Éjszakai üzemmód segítségével szintén energiát takarítunk meg hiszen éjszaka kevesebb hűtés ill fűtés teljesítményre van szükségünk.
  „Follow me” funkció segítségével nem a klíma beltéri egysége fogja érzékelni a szoba hőmérsékletét hanem a távirányító. Ennek köszönhetően pontosan a kívánt hőmérséklet lesz ott ahol a távirányító éppen le lett rakva. Vagyis kihelyezett hőérzékelés
  Párátlanító üzemmód: csökkenti a páratartalmat anélkül hogy jelentősen hűtené a szobát.Például az átmeneti időszakban amikor bent kell teregetni és nem akarunk szellőztetni mert esik az eső. Nem kell külön párátlanítót vennie.
  Temperálási funkció: ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken akkor a berendezés beindul fűtés üzemmódba ezzel megakadályozva a fagyveszélyt. Ez a funkció különösen nyaralóknál, és wifi kombinációval a leghasznosabb.
  Melegindítás:annyit tesz hogy az indítás előtt felmelegíti a gépet és csak utána indítja el a ventilátort.
  Automatikus téli/nyári átváltás:  Automata módban a berendezés ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát,és ennek megfelelően állítja be az üzemmódot. 
  Öndiagnosztika: Hiba esetén a készülék kikapcsol és kijelzi a hibát.
  Turbo üzemmód
  Automatikus újraindulás
  Időzítés 24órás intervallum
  Éjszakai csendes üzem
  Kikapcsolható kijelzőfény
  1w készenléti áram

  Videók
  Fisher Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 / FSOAI-CP-240BE3 adatok

  Jellemzők

  SorozatFisher COMFORT PLUS sorozat
  Teljesítményadatok
  Hűtőteljesítmény (kW)7.0 (2.0~8.2)
  Fűtőteljesítmény (kW)7.4 (2.0~8.5)
  Hűtőközeg típusaR32
  Ahol már szereltünk