Menü Klíma főoldal +36-70-443-3171 +36-70-443-3171 kapcsolat@nagyonklima.hu

Fujitsu
Fujitsu ASYG09LTCA/ASYG09LTC 2,5 kW klíma szett

Fujitsu ASYG09LTCA/ASYG09LTC 2,5 kW klíma szett
421 756 FT
  4.2 / 5, (5 vélemény)
  Ajánlatot kérek
  Leírás

  Inverteres klímaberendezés: beindítás után magasabb teljesítményen működik, majd amikor eléri a szoba a kívánt hőmérsékletet gazdasági és kényelmi okokból vissza szabályozza a teljesítményt - épp annyi energiát fogyaszt majd, ami ahoz szükséges, hogy a szobát ne engedje visszamelegedni (vagy épp kihülni).

  Mozgásérzékelő figyeli az ön jelenlétét, amennyiben a szobát elhagyja, a készülék aracsonyabb teljesítményre kapcsol, ezzel jelentős energiát takarítva meg.

  Gazdaságos üzemmód: most még több energiát takaríthat meg a Fujitsu klímaberendezésekkel. Gazdaságos üzemmódban a készülék akár 30%-os energia megtakarításra képes a normál üzemmódhoz képest. Ez természetesen teljesítmény csökkenéssel járhat, de hosszabb használat mellett nem valószínű, hogy az érezhető lesz.

  Automatikus üzemmód váltásra képes a készülék: ha automata üzemben használja a készülék az adott hőmérséklet tartományban tartja a szoba levegőjét, legyen szükség hűtésre, fűtésre vagy épp szárításra.

  Programozott időzítés: 24 órás időzítőjének köszönhetően előre beállított időszakban képes a készülék be és ki kapcsolni. Természetesen fordítva is működik, így akár azt is beállíthatja, hogy amikor reggel elmennek dolgozni, a készülék kapcsoljon ki, majd mielött hazaérnek kapcsoljon vissza.

  Elalvási időzítés: hűtés és fűtés üzemmódban is működik, lassan, fokozatosan csökkenti a teljesítményt míg a beállított időszakot eléri és teljesen kikapcsol.

  Vezeték nélküli távirányító: az infrás távirányítónak köszönhetően akár messzebbről is kezelheti a készülékét, például a fotelben ülve.

  Swing funkció: automata légterelést tesz lehetővé függőleges (fel-le) irányba, a mozgási tartományban bárhol megállítható a terelőlapát egy gombnyomással.

  Penészálló szűrő: speciális szűrőnek köszönhetően a klímaberendezés védve van a penészedéstől. Ezzel elősegítva a tisztább használatot és az egyszerűbb karbantartást.

  Szupercsendes működés: Fan (ventilátor) üzemmódban ha kiválasztjuk a Quiet (csendes) üzemmódot a készülék különösen halkan fok működni, a beltéri egység légszállítása is csökken a halkabb működés érdekében.

  Polyphenol Apple-catechin légtisztító szűrő: Ez egy speciális, almából kinyert poliphenol oldattal átitatott szűrő, amely elektrosztatikus elven hatékonyan megköti a finom port, a láthatatlan gomba spórákat és egyéb káros mikroorganizmusokat, majd a speciális poliphenol oldat és a szűrő catechin tartalma megakadályozza ezek további szaporodását.

  Negatív-ion szagtalanító szűrő: Ez a szűrő nagyon finom kerámia részecskéknek köszönhetően oxidáló hatást fejt ki, ezzel semlegesítve a kellemetlen szagokat.

  Temperálás: a hőntartás funkció kifejezetten hasznos lehet nyaralókba, a fagykár elkerülése végett. Ezzel a fukcióval megakadályozható, hogy a helység hőmérséklete 10°C alá csökkenjen.

  Powerful üzemmód: az erőteljes üzemmód bekapcsolásakor a készülék gyorsan lefűti vagy felfűti a szobát.

  Alacsony zajszintű üzemmód: a kültéri egység zajszintjén csökkenti le, a kompresszor és a ventilátor fordulatszámának csökkenésének köszönhetően.

  Heti programozás: akár napi 4 be vagy kikapcsolást állíthat be egy napra, akár előre programozhatja az egész hetet. Természetesen a bekapcsolási hőmérséklet is programozgató.

  Videók
  Fujitsu ASYG09LTCA/ASYG09LTC 2,5 kW klíma szett adatok
  Hűtendő terület m2-ben 15 - 30 m2
  Klíma teljesítmény (hűtés) 2,5 kW
  Klíma teljesítmény (hűtés) 3,2 kW
  Teljesítmény felvétel (hűtés) 0,505 kWh
  Teljesítmény felvétel (fűtés) 0,66 kWh
  SEER 8,5
  SCOP 4,6
  EER 4,95
  COP 4,85
  Beltéri klíma zajszint 21 dB(A)
  Kültéri klíma zajszint 48 dB(A)
  Energiaosztály (hűtés) AAAA
  Energiaosztály (fűtés) AAA
  Légszállítás 800 m3/h
  Beltéri egység mérete 870 x 282 x 185 mm
  Kültéri egység mérete 790 x 540 x 290 mm
  Beltéri egység nettó tömege 10 kg
  Kültéri egység nettó tömege 33 kg
  Csőméretek 6mm / 10 mm
  Működési tartomány hűtés üzemben -10 - +43 °C
  Működési tartomány fűtés üzemben -20 - +24 °C
  Levegő szűrő Légszűrő Ionizáló
  A klíma garanciális időtartama 3 év (akár 10 évig is kiterjeszthető!)
  Hűtő/fűtő igen
  Ahol már szereltünk
  Budapest, 3. kerület, 11. kerület, 14. kerület,