Menü Klíma főoldal +36-70-443-3171 +36-70-443-3171 kapcsolat@nagyonklima.hu

Fujitsu
Fujitsu ASYG14LUCA/AOYG14LUC 4,2 kW klíma szett

Fujitsu ASYG14LUCA/AOYG14LUC 4,2 kW klíma szett
501 766 FT
  5.0 / 5, (3 vélemény)
  Ajánlatot kérek
  Leírás

  Inverteres klímaberendezés: beindítás után magasabb teljesítményen működik, majd amikor eléri a szoba a kívánt hőmérsékletet gazdasági és kényelmi okokból vissza szabályozza a teljesítményt - épp annyi energiát fogyaszt majd, ami ahoz szükséges, hogy a szobát ne engedje visszamelegedni (vagy épp kihülni).

  Gazdaságos üzemmód: most még több energiát takaríthat meg a Fujitsu klímaberendezésekkel. Gazdaságos üzemmódban a készülék akár 30%-os energia megtakarításra képes a normál üzemmódhoz képest. Ez természetesen teljesítmény csökkenéssel járhat, de hosszabb használat mellett nem valószínű, hogy az érezhető lesz.

  Automatikus üzemmód váltásra képes a készülék: ha automata üzemben használja a készülék az adott hőmérséklet tartományban tartja a szoba levegőjét, legyen szükség hűtésre, fűtésre vagy épp szárításra.

  Programozott időzítés: 24 órás időzítőjének köszönhetően előre beállított időszakban képes a készülék be és ki kapcsolni. Természetesen fordítva is működik, így akár azt is beállíthatja, hogy amikor reggel elmennek dolgozni, a készülék kapcsoljon ki, majd mielött hazaérnek kapcsoljon vissza.

  Elalvási időzítés: hűtés és fűtés üzemmódban is működik, lassan, fokozatosan csökkenti a teljesítményt míg a beállított időszakot eléri és teljesen kikapcsol.

  Vezeték nélküli távirányító: az infrás távirányítónak köszönhetően akár messzebbről is kezelheti a készülékét, például a fotelben ülve.

  Swing funkció: automata légterelést tesz lehetővé függőleges (fel-le) irányba, a mozgási tartományban bárhol megállítható a terelőlapát egy gombnyomással.

  Penészálló szűrő: speciális szűrőnek köszönhetően a klímaberendezés védve van a penészedéstől. Ezzel elősegítva a tisztább használatot és az egyszerűbb karbantartást.

  Szupercsendes működés: Fan (ventilátor) üzemmódban ha kiválasztjuk a Quiet (csendes) üzemmódot a készülék különösen halkan fok működni, a beltéri egység légszállítása is csökken a halkabb működés érdekében.

  Polyphenol Apple-catechin légtisztító szűrő: Ez egy speciális, almából kinyert poliphenol oldattal átitatott szűrő, amely elektrosztatikus elven hatékonyan megköti a finom port, a láthatatlan gomba spórákat és egyéb káros mikroorganizmusokat, majd a speciális poliphenol oldat és a szűrő catechin tartalma megakadályozza ezek további szaporodását.

  Negatív-ion szagtalanító szűrő: Ez a szűrő nagyon finom kerámia részecskéknek köszönhetően oxidáló hatást fejt ki, ezzel semlegesítve a kellemetlen szagokat.

  Temperálás: a hőntartás funkció kifejezetten hasznos lehet nyaralókba, a fagykár elkerülése végett. Ezzel a fukcióval megakadályozható, hogy a helység hőmérséklete 10°C alá csökkenjen.

  Powerful üzemmód: az erőteljes üzemmód bekapcsolásakor a készülék gyorsan lefűti vagy felfűti a szobát.

  Alacsony zajszintű üzemmód: a kültéri egység zajszintjén csökkenti le, a kompresszor és a ventilátor fordulatszámának csökkenésének köszönhetően.

  Heti programozás: akár napi 4 be vagy kikapcsolást állíthat be egy napra, akár előre programozhatja az egész hetet. Természetesen a bekapcsolási hőmérséklet is programozgató.

  Videók

  Fujitsu ASYG14LUCA/AOYG14LUC 4,2 kW klíma szett adatok
  Hűtendő terület m2-ben 36-55 m2
  Klíma teljesítmény (hűtés) 4,2 kW
  Klíma teljesítmény (hűtés) 5,4 kW
  Teljesítmény felvétel (hűtés) 1235 kWh
  Teljesítmény felvétel (fűtés) 1380 kWh
  SEER 6,78
  SCOP 4
  Beltéri klíma zajszint 25 dB(A)
  Kültéri klíma zajszint 50 dB(A)
  Energiaosztály (hűtés) AAA
  Energiaosztály (fűtés) AA
  Légszállítás 900 m3/h
  Beltéri egység mérete 870 x 282 x 185 mm
  Kültéri egység mérete 790 x 540 x 290 mm
  Beltéri egység nettó tömege 10 kg
  Kültéri egység nettó tömege 34 kg
  Csőméretek 6mm / 12 mm
  Működési tartomány hűtés üzemben -10 - +43 °C
  Működési tartomány fűtés üzemben -15 - +24 °C
  Levegő szűrő Catechin szűrő, Porszűrő, Ionizáló
  A klíma garanciális időtartama 3 év (akár 10 évig is kiterjeszthető!)
  Hűtő/fűtő igen
  Ahol már szereltünk
  Budapest 19. kerület, 10. kerület, 3. kerület