Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Fujitsu
Fujitsu ASYG18LFCA/AOYG18LFC 5,2 kW klíma szett

Fujitsu ASYG18LFCA/AOYG18LFC 5,2 kW klíma szett
798 957 FT
  5.0 / 5, (1 vélemény)
  Ajánlatot kérek
  Leírás

  Inverteres klímaberendezés: beindítás után magasabb teljesítményen működik, majd amikor eléri a szoba a kívánt hőmérsékletet gazdasági és kényelmi okokból vissza szabályozza a teljesítményt - épp annyi energiát fogyaszt majd, ami ahoz szükséges, hogy a szobát ne engedje visszamelegedni (vagy épp kihülni).

  Gazdaságos üzemmód: most még több energiát takaríthat meg a Fujitsu klímaberendezésekkel. Gazdaságos üzemmódban a készülék akár 30%-os energia megtakarításra képes a normál üzemmódhoz képest. Ez természetesen teljesítmény csökkenéssel járhat, de hosszabb használat mellett nem valószínű, hogy az érezhető lesz.

  Automatikus üzemmód váltásra képes a készülék: ha automata üzemben használja a készülék az adott hőmérséklet tartományban tartja a szoba levegőjét, legyen szükség hűtésre, fűtésre vagy épp szárításra.

  Programozott időzítés: 24 órás időzítőjének köszönhetően előre beállított időszakban képes a készülék be és ki kapcsolni. Természetesen fordítva is működik, így akár azt is beállíthatja, hogy amikor reggel elmennek dolgozni, a készülék kapcsoljon ki, majd mielött hazaérnek kapcsoljon vissza.

  Elalvási időzítés: hűtés és fűtés üzemmódban is működik, lassan, fokozatosan csökkenti a teljesítményt míg a beállított időszakot eléri és teljesen kikapcsol.

  Vezeték nélküli távirányító: az infrás távirányítónak köszönhetően akár messzebbről is kezelheti a készülékét, például a fotelben ülve.

  3D Swing funkció: automata légterelést tesz lehetővé függőleges (fel-le) illetve vízszintes (jobbra-balra) irányba. Ebben a mozgási tartományban bárhol megállítható a terelőlapát.

  Penészálló szűrő: speciális szűrőnek köszönhetően a klímaberendezés védve van a penészedéstől. Ezzel elősegítva a tisztább használatot és az egyszerűbb karbantartást.

  Szupercsendes működés: Fan (ventilátor) üzemmódban ha kiválasztjuk a Quiet (csendes) üzemmódot a készülék különösen halkan fok működni, a beltéri egység légszállítása is csökken a halkabb működés érdekében.

  Polyphenol Apple-catechin légtisztító szűrő: Ez egy speciális, almából kinyert poliphenol oldattal átitatott szűrő, amely elektrosztatikus elven hatékonyan megköti a finom port, a láthatatlan gomba spórákat és egyéb káros mikroorganizmusokat, majd a speciális poliphenol oldat és a szűrő catechin tartalma megakadályozza ezek további szaporodását.

  Negatív-ion szagtalanító szűrő: Ez a szűrő nagyon finom kerámia részecskéknek köszönhetően oxidáló hatást fejt ki, ezzel semlegesítve a kellemetlen szagokat.

  Temperálás: a hőntartás funkció kifejezetten hasznos lehet nyaralókba, a fagykár elkerülése végett. Ezzel a fukcióval megakadályozható, hogy a helység hőmérséklete 10°C alá csökkenjen.

  Videók
  Fujitsu ASYG18LFCA/AOYG18LFC 5,2 kW klíma szett adatok
  Kültéri méret 620x790x290 mm
  Kültéri súly 41 kg
  Kültéri zajszint 65 dB
  Beltéri méret 320x998x238 mm
  Beltéri súly 14 kg
  Beltéri zajszint 25-43 dB
  Hűtőközeg, mennyisége R410a, 1,2 kg
  Teljesítmény felvétel (hűtés) 1,52 kW
  Teljesítmény felvétel (fűtés) 1,71 kW
  SEER/SCOP 6,94/3,87
  Csövezés maximum hossza 25 m
  Csövezés maximum szintkülönbség 20 m
  Cső méretek 6 mm / 12 mm
  A klíma garanciális időtartama 3 év
  Kiterjesztett garancia Évi 2 karbantartás mellett akár 10 év
  Hűtő/fűtő Igen
  Ahol már szereltünk
  Budapest 1. kerület, 9. kerület, 19.kerület