Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Fujitsu
Fujitsu ASYG30LMTA/AOYG30LMTA 8 kW klíma szett szerver hűtésre

Fujitsu ASYG30LMTA/AOYG30LMTA 8 kW klíma szett szerver hűtésre
1 013 830 FT
  5.0 / 5, (2 vélemény)
  Ajánlatot kérek
  Leírás

  Kifejezetten szerver szoba hűtésére alkalmas készülék!

  Inverteres klímaberendezés: beindítás után magasabb teljesítményen működik, majd amikor eléri a szoba a kívánt hőmérsékletet gazdasági és kényelmi okokból vissza szabályozza a teljesítményt - épp annyi energiát fogyaszt majd, ami ahoz szükséges, hogy a szobát ne engedje visszamelegedni (vagy épp kihülni).

  Mozgásérzékelő figyeli az ön jelenlétét, amennyiben a szobát elhagyja, a készülék aracsonyabb teljesítményre kapcsol, ezzel jelentős energiát takarítva meg.

  Gazdaságos üzemmód: most még több energiát takaríthat meg a Fujitsu klímaberendezésekkel. Gazdaságos üzemmódban a készülék akár 30%-os energia megtakarításra képes a normál üzemmódhoz képest. Ez természetesen teljesítmény csökkenéssel járhat, de hosszabb használat mellett nem valószínű, hogy az érezhető lesz.

  Automatikus üzemmód váltásra képes a készülék: ha automata üzemben használja a készülék az adott hőmérséklet tartományban tartja a szoba levegőjét, legyen szükség hűtésre, fűtésre vagy épp szárításra.

  Programozott időzítés: 24 órás időzítőjének köszönhetően előre beállított időszakban képes a készülék be és ki kapcsolni. Természetesen fordítva is működik, így akár azt is beállíthatja, hogy amikor reggel elmennek dolgozni, a készülék kapcsoljon ki, majd mielött hazaérnek kapcsoljon vissza.

  Elalvási időzítés: hűtés és fűtés üzemmódban is működik, lassan, fokozatosan csökkenti a teljesítményt míg a beállított időszakot eléri és teljesen kikapcsol.

  Vezeték nélküli távirányító: az infrás távirányítónak köszönhetően akár messzebbről is kezelheti a készülékét, például a fotelben ülve.

  Swing funkció: automata légterelést tesz lehetővé függőleges (fel-le) és vízszintes (jobbra-balra) irányba, a mozgási tartományban bárhol megállítható a terelőlapát egy gombnyomással.

  Penészálló szűrő: speciális szűrőnek köszönhetően a klímaberendezés védve van a penészedéstől. Ezzel elősegítva a tisztább használatot és az egyszerűbb karbantartást.

  Szupercsendes működés: Fan (ventilátor) üzemmódban ha kiválasztjuk a Quiet (csendes) üzemmódot a készülék különösen halkan fok működni, a beltéri egység légszállítása is csökken a halkabb működés érdekében.

  Polyphenol Apple-catechin légtisztító szűrő: Ez egy speciális, almából kinyert poliphenol oldattal átitatott szűrő, amely elektrosztatikus elven hatékonyan megköti a finom port, a láthatatlan gomba spórákat és egyéb káros mikroorganizmusokat, majd a speciális poliphenol oldat és a szűrő catechin tartalma megakadályozza ezek további szaporodását.

  Negatív-ion szagtalanító szűrő: Ez a szűrő nagyon finom kerámia részecskéknek köszönhetően oxidáló hatást fejt ki, ezzel semlegesítve a kellemetlen szagokat.

  Temperálás: a hőntartás funkció kifejezetten hasznos lehet nyaralókba, a fagykár elkerülése végett. Ezzel a fukcióval megakadályozható, hogy a helység hőmérséklete 10°C alá csökkenjen.

  Powerful üzemmód: az erőteljes üzemmód bekapcsolásakor a készülék gyorsan lefűti vagy felfűti a szobát.

  Alacsony zajszintű üzemmód: a kültéri egység zajszintjén csökkenti le, a kompresszor és a ventilátor fordulatszámának csökkenésének köszönhetően.

  Heti programozás: akár napi 4 be vagy kikapcsolást állíthat be egy napra, akár előre programozhatja az egész hetet. Természetesen a bekapcsolási hőmérséklet is programozgató.

  Videók
  Fujitsu ASYG30LMTA/AOYG30LMTA 8 kW klíma szett szerver hűtésre adatok
  Kültéri méret 900x830x330 mm
  Kültéri súly 61 kg
  Kültéri zajszint 68 dB(a)
  Beltéri méret 1150x340x280 mm
  Beltéri súly 18 kg
  Beltéri zajszint 31-50 dB(a)
  Hűtőközeg, mennyisége R410a, 2,1 kg
  SEER/SCOP 6,35 / 4,15
  Csövezés maximum hossza 50 m
  Csövezés maximum szintkülönbség 30 m
  Cső méretek 9.52 mm / 15.88 mm
  A klíma garanciális időtartama 3 év
  Hűtő/fűtő Igen
  Ahol már szereltünk
  Budapest 10. kerület, 3. kerület