Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Gree
Gree Lomo Plusz GWH12QB-K6DND6I 3,2 kW klíma szett

Gree Lomo Plusz GWH12QB-K6DND6I 3,2 kW klíma szett
210 426 FT
  3.8 / 5, (148 vélemény)
  Ajánlatot kérek
  Leírás

  Gree Lomo Plusz

  G10 Inverter: A Gree egy kifejezetten hatékony kompresszorral készítette ezt a klíma szettet, akár 1 Hz frekvenciáig képes csökkenteni annak a fordulatszámát, ezzel kiemelkedően jó energiahatékonyságot elérve.
  1W-os standby: A klíma készenléti állapotban az innovatív kialakításnak köszönhetően mindössze 1W áramot fogyaszt.

  Automata üzem: egy beállított hőmérsékletet tart a készülék folyamatosan, ha szükséges automatikusan vált hűtés és fűtés között, illetve szabályozza a ventilátor fordulatát.
  LED kijelző: A beállított hőmérsékletet a készülék kijelzi a beltéri egységen. Ez a funkció akár kikapcsolható, hogy ne zavarjon alvás közben.

  Inteligens leolvasztás: Igen hasznos tulajdonság, nem csak a készülék hatásfokát növeli, de energiát is takarít meg vele.
  Programozható időzítő: A készülék be illetve kikapcsolása programozható az adott napon, így nyugodtan hagyhatja otthon lakását, a klíma az időzítés szerint fog be és kikapcsolni.

  Energia megtakarítás: Ha a funkciót bekapcsoljuk, a hőmérséklet egy szűkebb tartományban állítható, így biztos az energia megtakarítás.
  Automata tisztítás: Ez a funkció igen hasznos, kikapcsolás után a készülék még tovább forgatja a ventilátort, de nem hűt. Így a hőcserélőre lecsapódott pára teljesen kiszárad, így megelőzhető a penészedés és a kórokozók terjedése.

  Kellemes éjszakai mód: hűtés üzemben a készülék fokozatosan, óránként 1°C fokkal engedi szobánkat melegedni, majd teljesen kikapcsol. Fűtés üzemben fordítva működik, fokonként engedi a szobát lehűlni.
  Széles légterelés: A kifújás vízszintes és függőleges irányba is állítható, ezzel maximalizálva a komfortot és elkerülve a huzat érzetet.

  Turbó gomb: Nagyteljesítményű üzemmód, ami rövid idő alatt hűti le vagy fűti fel a szobát maximális ventilátor fordulat mellett.
  Öndiagnózis: Meghibásodás esetén a készülék hibakódot ír ki, ezzel hatalmas mértékben segítve a javítást illetve megrövidítve annak szerelési idejét.

  Áramszünet memória: Áramkimaradás után a klíma a korábban beállított értékek mellett folytatja működését.
  H-tarifa: a készülékhez H-tarifás villanyórát lehet igényelni, ami jelentős megtakarítást jelent az október 15. és április 15. közötti időszakban, ha a klímával fűtünk.

  Ventilátor sebesség állítás: Fontos a huzatérzet elkerülése, hogy jól érezzük magunkat otthonunkban. Van aki pont azt szereti ha a klíma ráfújja a hideg levegőt. Mindenki megtalálja a magának megfelelő beállítást, bár ez köztudottan a zajszint rovására megy.
  Óra kijelzés: A távirányító kijelzi az időt, ezzel megkönnyítve az időzítő programozását.

  I-feel funkció: a klíma távirányítójába szerelt érzékelő segítségével jelezhetjük a készüléknek, hogy ahol mi tartózkodunk hány fok van. A készülék ahhoz képest fogja növelni vagy csökkenteni a teljesítményét.
  Wifi kezelés: Akár otthonától távol beindíthatja klímaberendezését, így garantált felüdülés várja otthon egy meleg nyári napon – vagy épp egy hideg téli estén.

  Cold plasma szűrő: A keletkező oxigén ionok javítják a levegő minőségét, miközben hatékonyan pusztítja el a baktériumok nagy részét és semlegesíti a szagokat.
  Többszörös szűrőrendszer: Tisztítható szűrőinek köszönhetően mindig friss, tiszta levegőt fúj ki a készülék – persze a karbantartásról azért nem szabad megfeledkezni.

  hűtés/fűtés -15 külső hőmérsékletig

  Videók
  Gree Lomo Plusz GWH12QB-K6DND6I 3,2 kW klíma szett adatok
  Hűtő teljesítmény 3,2 kW
  Fűtő teljesítmény 3,4 kW
  SEER/SCOP 6,1/4,0  
  Beltéri méret 790x275x200 mm
  Beltéri zajszint 42/39/33/28/- dB(A)
  Beltéri súly 9 kg
  Kültéri méret 842x596x320 mm
  Kültéri zajszint 52 dB(A)
  Kültéri súly 30 kg
  Max. áramfelvétel 7,2 A
  Hűtőközeg R32  
  Működési tartomány (hűtés) -15 / +48 °C
  Működési tartomány (fűtés) -15 / +24 °C
  Ahol már szereltünk
  Budapest 19. kerület, 18. kerület, 14. kerület, 10. kerület, 9. kerület