Menü Klíma főoldal +36-70-443-3171 +36-70-443-3171 kapcsolat@nagyonklima.hu

Panasonic
Panasonic Basic KIT-FZ60TKE 6 kW klíma szett

Panasonic Basic KIT-FZ60TKE 6 kW klíma szett
456 057 FT
  5.0 / 5, (1 vélemény)
  Ajánlatot kérek
  Leírás

  Panasonic Basic UZ60TKE klíma - a Panasonic klíma 2017-es, nagyteljesítményű basic modellje.

  Inverteres klímaberendezés – hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas, jelentős megtakarítást biztosít a korábbi on/off-os készülékekhez képest.
  Infra távirányító – a vezeték nélküli távirányító kezelése rendkívül egyszerű és a szoba bármely pontjáról kezelheti a klímaberendezést.

  Automata légterelés üzemmódban (swing) a klíma fel-le mozgatja a terelőlapátját, ezzel segíti elő, hogy a szobát a levegő gyorsan átjárja.
  Az automatikus üzemmódban ha a készüléken beállítjuk a kívánt hőmérsékletet, a készülék azt a hőmérsékletet tartja a szobában – legyen szükség hűtésre vagy fűtésre, a klíma automatikusan átkapcsol.

  Automatikus újraindítást biztosít áramkimaradás vagy áramingadozás után – a készülék automatikusan visszakapcsol a legutóbb beállított értékekre, ahogy ismét visszajön az áram.

  A meleg indítás egy kifejezetten hasznos megoldás – a készüléket ha fűtés üzemmódban kapcsoljuk be, csak akkor fog elkezdeni forogni a ventilátor amikor a klíma már meleg levegőt képes fújni. Így elkerülhető a hideg, nem kívánt légáram. (Indításkor ez maximum pár percet vesz igénybe)

  A klíma fűtésre akár -15°C külső hőmérsékletig képes

  Szupercsendes üzemmód – a beltéri egység zajnyomás-szintje mindössze akár 20 dB(A)-re csökken.
  Öndiagnosztika – meghibásodás esetén a készülék hibakódot jelez ki. Ez jelentősen megrövidíti egy esetleges klíma javítás időtartamát, ennek tudatában a szerelők már akár a szükséges alkatrésszel érkeznek, nem mellesleg azonnal tudják, hogy hova nyuljanak.

  Wi-Fi modul rendelhető a készülékhez, amennyiben okostelefonról szeretné azt vezérelni.

  Új, környezetbarát R32 klímagázzal töltve!

  Videók
  Panasonic Basic KIT-FZ60TKE 6 kW klíma szett adatok
  Ahol már szereltünk
  Budapest 19. kerület, 18. kerület, 10. kerület, 13. kerület, 14. kerület, Gyál, Vecsés, Szigetszentmiklós