Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Gree
Gree Comfort X GWH12ACC-K6DNA1D szett (R32 es gázzal)

Gree Comfort X GWH12ACC-K6DNA1D szett (R32 es gázzal)
303 911 FT
  3.7 / 5, (106 vélemény)
  Ajánlatot kérek
  Leírás

  Új, környezetbarát R32 gáztöltetű klímaberendezés.

  G10 Inverter: A Gree egy kifejezetten hatékony kompresszorral készítette ezt a klíma szettet, akár 1 Hz frekvenciáig képes csökkenteni annak a fordulatszámát, ezzel kiemelkedően jó energiahatékonyságot elérve.
  1W-os standby: A klíma készenléti állapotban az innovatív kialakításnak köszönhetően mindössze 1W áramot fogyaszt.

  Automata üzem: egy beállított hőmérsékletet tart a készülék folyamatosan, ha szükséges automatikusan vált hűtés és fűtés között, illetve szabályozza a ventilátor fordulatát.
  LED kijelző: A beállított hőmérsékletet a készülék kijelzi a beltéri egységen. Ez a funkció akár kikapcsolható, hogy ne zavarjon alvás közben.

  Inteligens leolvasztás: Igen hasznos tulajdonság, nem csak a készülék hatásfokát növeli, de energiát is takarít meg vele.
  Programozható időzítő: A készülék be illetve kikapcsolása programozható az adott napon, így nyugodtan hagyhatja otthon lakását, a klíma az időzítés szerint fog be és kikapcsolni.

  Energia megtakarítás: Ha a funkciót bekapcsoljuk, a hőmérséklet egy szűkebb tartományban állítható, így biztos az energia megtakarítás.
  Automata tisztítás: Ez a funkció igen hasznos, kikapcsolás után a készülék még tovább forgatja a ventilátort, de nem hűt. Így a hőcserélőre lecsapódott pára teljesen kiszárad, így megelőzhető a penészedés és a kórokozók terjedése.

  Kellemes éjszakai mód: hűtés üzemben a készülék fokozatosan, óránként 1°C fokkal engedi szobánkat melegedni, majd teljesen kikapcsol. Fűtés üzemben fordítva működik, fokonként engedi a szobát lehűlni.
  Széles légterelés: A kifújás vízszintes és függőleges irányba is állítható, ezzel maximalizálva a komfortot és elkerülve a huzat érzetet.

  Turbó gomb: Nagyteljesítményű üzemmód, ami rövid idő alatt hűti le vagy fűti fel a szobát maximális ventilátor fordulat mellett.
  Öndiagnózis: Meghibásodás esetén a készülék hibakódot ír ki, ezzel hatalmas mértékben segítve a javítást illetve megrövidítve annak szerelési idejét.

  Áramszünet memória: Áramkimaradás után a klíma a korábban beállított értékek mellett folytatja működését.
  Cold plasma szűrő: A keletkező oxigén ionok javítják a levegő minőségét, miközben hatékonyan pusztítja el a baktériumok nagy részét és semlegesíti a szagokat.

  Többszörös szűrőrendszer: Tisztítható szűrőinek köszönhetően mindig friss, tiszta levegőt fúj ki a készülék – persze a karbantartásról azért nem szabad megfeledkezni.
  I-feel funkció: a klíma távirányítójába szerelt érzékelő segítségével jelezhetjük a készüléknek, hogy ahol mi tartózkodunk hány fok van. A készülék ahhoz képest fogja növelni vagy csökkenteni a teljesítményét.

  Ventilátor sebesség állítás: Fontos a huzatérzet elkerülése, hogy jól érezzük magunkat otthonunkban. Van aki pont azt szereti ha a klíma ráfújja a hideg levegőt. Mindenki megtalálja a magának megfelelő beállítást, bár ez köztudottan a zajszint rovására megy.
  Óra kijelzés: A távirányító kijelzi az időt, ezzel megkönnyítve az időzítő programozását.

  Választható vezetékes és infra távirányító

  fűtés -20 külső hőmérsékletig

  Videók
  Gree Comfort X GWH12ACC-K6DNA1D szett (R32 es gázzal) adatok
  Ahol már szereltünk