Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Klímaszerelés, Klíma telepítés

Klímaszerelés

Klímaszerelés Budapesten:

Csak a nálunk vásárolt klímákat tudjuk felszerelni.

Klímaszerelés Budapesten és Pest megyében. Klímáinkra Ingyenes felméréssel. Cégünk dolgozói kivétel nélkül több éves klímaszerelési tapasztalattal rendelkeznek.

Bízza szakemberre a klímaválasztást. A használt és az olcsó klímák elég deficitesek is lehetnek. Ezekre a klímákra a szerelők nem vállalnak garanciát. Vagy nincs, vagy csak 1-2 év. Ezek meghibásodása esetén, önnek kell intézni a garanciát: utánajárás, telefonálgatás, idegeskedés. Pénzben is sok, kiszállási díj, hiba megállapítás díja, leszerelés és az újabb visszaszerelés. A tőlünk vásárolt klímákra mi biztosítjuk a garanciát, önnek csak egy telefonjába kerül, és mi intézünk mindent a garancia idő alatt, teljesen ingyen. A garancia idő lejárta után sem engedjük el a kezét. Hívhat minket bizalommal és mi megpróbálunk segíteni.


Amennyiben úgy dönt, hogy szüksége van egy klíma készülékre, először mindenképpen kérje szakember véleményét. A fórumokon sok hasznos dolgot lehet olvasni, de a rutint és a tapasztalatot ott nem lehet megszerezni. Cégünknél ingyenes a helyszíni felmérés Budapest és környékén. Egy időpont egyeztetés után kollégánk személyesen felkeresi Önt otthonában, így könnyen kizárható az utólagosan felmerülő probléma tényezője. Ön elmondja hogy mire gondolt, mik az igényei és ezt hogyan szeretné kiviteleztetni, kollégánk pedig felméri hogy ez lehetséges-e. Ha technológiai vagy egyéb akadálya van (például a kondenzvíz nem folyik felfelé), akkor alternatív megoldásokat fog javasolni. A végén pedig az irodából egy konkrét, pontos összegű és egyértelmű árajánlatot fog kapni, melyet e-mailben küldünk PDF formátumban. Így a későbbi viták és félreértések elkerülhetőek.


A megrendelést követően, amit minden alkalommal e-mailen keresztül kell megtenni, kollégánk időpontot egyeztet a telepítésre. A megrendelésnek tartalmaznia kell az ajánlat számát, a vevő nevét és címét, valamint a fizetés módját. Természetesen ha különleges kérése van, azt is szíveskedjen megírni. A szerelő csapat a megérkezés után először meg fogja nézni a saját szemével is a helyszínt. Ezt követően az autóból a szerszámokat és az anyagokat beviszik, és elrendezik. Mivel ipari porszívókat használnak, egészen minimális port fognak csak generálni. Általában fehér színű lekerekített dekorcsatornában szoktuk elvezetni a nyomvonalat. Ha falba kell hornyolni-vésni, akkor természetesen jóval nagyobb lesz a por és a zaj. Nem ajánljuk, hogy berendezett szobában ezt elvégeztesse. A fúrások, különös tekintettel a kalorikus csőpár részére fúrt áttörés hangos lesz. Kollégáink a kivitelezést követően összeszedik a szemetet és feltakarítanak maguk után. Ezt követően Önnel együtt letesztelik a készüléket, és egy gyors kezelési bemutatót tartanak. Ha mindent rendben talál, átveheti a kezelési útmutatót, a garancialevelet, és a számlát. Az NKVH nyilatkozatot szintén alá kell írni, de ez kollégáinknál marad, ugyan úgy ahogy a számla másodpéldánya.

 

Természetesen nem minden munkavégzés menete ilyen, de ez a nagy általánosság. Ha kérdése van a klíma telepítéssel kapcsolatban, keressen minket nyugodtan elérhetőségeinken.

 

Panel lakásokban leggyakrabban a nappali szobába kérik a berendezést. Ha erkély van, akkor általában magasra érdemes rakatni a kültéri egységet, hogy ne foglaljon helyet feleslegesen. Ha ablak van, akkor csak az ablak alá tudjuk elhelyezni a kültéri egységet. Ennek az az oka, hogy a konzolt amire a kültéri kerül, csak oda tudjuk felfúrni, valamint a gépbe be kell kötni az elektromos és a kalorikus csöveket is. A beltéri többnyire az ablaktól 1 méteres távolságra szokott kerülni. Ez akkor igazán megfelelő, ha csak azt az egy szobát akarják hűteni. Ha több szobába is hatékonyan el akarják juttatni a levegőt, akkor az ajtóval szemben kell elhelyezni a beltéri egységet. Az ablak melletti esetben 3-4 méter szokott lenni a teljes csőtávolság. Mondhatjuk azt, hogy átlagban egy panel klímaszerelés bruttó 82.500.- Ft és 95.000.- Ft közötti összeget jelent.
 

Garanca: Minden klímaszerelésre 3-5 év teljeskörű garanciát vállalunk. Amennyiben szeretne 5-10 évre kiterjesztett gyári garanciát ebben az esetben évente 2 alkalommal kötelező karbantartatni a készüléket.

Klíma telepítés Budapesten kívül

Áraink Budapesten kívül az alábbi településeken végzett munkálatoknál nem változnak: Gyál, Vecsés, Üllő, Monor, Péteri,Gomba, Csévharaszt,Vasad, Pilis, Érd, Budaörs, Szigetszentmiklós, Diósd, Ócsa, Felsőpakony, Gyömrő, Pécel, Kistarcsa, Dunakeszi, Fót, Alsónémedi. Ezeken a területeken szintén ingyenes felmérést, illetve kiszállást biztosítunk!

Egyéb régiók kapcsán esetleges kiszállási díjjal is kell számolni, kérem vegye fel a kapcsolatot egyik kollégánkkal a részletekért!

Egyes esetekben lehetőség nyílik arra is, hogy fényképek (kültéri klíma egység kívánt helye, beltéri egység kívánt helye és csövezési nyomvonal), illetve alaprajz alapján készítsünk árajánlatot. Fontos továbbá a falak anyaga, a szigetelés vastagsága, az elektromos betáplálás helye és a kondenzvíz elvezetés lehetősége is.

 

Klímaszerelés külföldön
Cégünk több alkalommal járt külföldön ipari és lakossági klímák telepítéséből kifolyólag, kérem keresse fel kollégánkat a részletekért!