Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Fisher klíma bemutatása

Amikor klímát választunk, számos szempontot kell figyelembe vennünk. Először is végig kell gondolnunk, hogy mire is szeretnénk használni a klímát. Csak egyetlen helységet szeretnénk hűteni, vagy az egész lakás vagy ház hűtését-fűtését szeretnénk megoldani. A Fisher klímák egy olyan márka égisze alatt készülnek, mely többszörös Superbrand nyertes, és aki mindig arra törekszik, hogy a klímái ne csak az alap elvárásoknak feleljenek meg. A termékpalettájuk széles, legyen szó monosplit rendszerű modellek, vagy az egész ház klímáját szabályzó multisplit berendezésekről.

A Fisher klímákkal általában nem csak egy készüléket veszünk, hanem egy egész szolgáltatáscsomagot kapunk, ami a következő években segítségünkre lesz, hogy az otthonunk a lehető legkomfortosabb legyen hőmérséklet és levegő szempontjából. Hiszen nem elegendő csak megvásárolni egy klímát, azt be is kell építeni, ezen felül a személyes igényeinknek is meg kell felelnie. A Fisher klímák ezen a téren maximálisan teljesítenek. A Fisher klímák már több mint 20 éve kaphatóak Magyarországon, és meglehetősen nagy népszerűségnek örvendenek.

Milyen gyártmány a Fisher klíma?

A Fisher egy amerikai székhelyű gyártó. A berendezéseket európai mérnökök tervezték, és Kínában kerülnek legyártásra olyan gyárakban, ahol a legismertebb japán berendezések is készülnek. Bár a Fisher nem számít vezető márkának, és nem tartozik az öt legismertebb világmárka közé a klímaberendezések világában, ennek ellenére Magyarországon több készülék kerül a Fisher klímái közül eladásra, mint a nagy világmárkák terméki közül. Eddig hazánkban a több mint 50 000 készülék került telepítésre ez elmúlt 20 évben.

Ezen készülékek kevesebb, mint egy százaléka hibásodott meg, ami igazán szép teljesítmény, és pontos képet adhat a Fisher klímák minőségéről. A Fisher klíma árak meglehetősen kedvezőek, és az egyik legjobb ár-érték arányt képviselik Magyarországon. A klímakészülékek általában 10 évig működnek, a Fisher klímák pedig 6 évi garanciával is kérhetőek. Ez azt jelenti, hogyha meghibásodik egy készülék az otthonunkba, a cég emberei ingyen kijavítják a telepítéstől számított hat éven keresztül.

Bemutatkozik a Fisher klíma

De milyen készülékeke találhatunk a Fisher kínálatába? A Fisher klímának meglehetősen széles a termékpalettája. Találhatunk a termékek között monosplit készülékeket, melyeket akkor érdemes választani, ha nem egy egész ház vagy lakás hőmérsékletét szeretnénk szabályozni, hanem egy-egy szobáét. Ha az otthonunk teljes klimatizálásában gondolkodunk, akkor is találunk megfelelő berendezéseket, erre az úgynevezett a multisplit készülékek lesznek alkalmasak, melyek szintén megtalálhatóak a Fisher kínálatában.

Természetesen a Fisher klíma nemcsak a berendezés kiválasztásában lesz a segítségünkre, hanem a telepítésben, kivitelezésben is, így nem kell attól tartanunk, hogy egy készülék rosszul lesz beállítva. Ha mégis problémát tapasztalunk, akkor pedig a 6 éves garancia biztosít minket arról, hogy a készülék ingyen és gyorsan javításra kerül. A Fisher a klímaberendezéseken túl párátlanítót, légfüggönyr, a fan-coil és a hővisszanyerős szellőztető ventilátort is gyárt, így ezeket a készüléket is megtaláljuk a cég termékpalettáján.

A Fisher klíma fűtésre is használható?

A Fisher klímaberendezések nemcsak hűtésre használhatóak. A multisplit készülékek fűtésre is használhatóak. Bár ez elsőre furcsának tűnhet, már egyáltalán nem egyedi megoldásról van szó, hiszen manapság már nem ritka az árammal történő fűtés. Sokan persze tartanak ettől, hiszen drágának gondolják, de a mai inverteres klímák, melyek közé a Fisher termékei is tartoznak meglehetősen energiatakarékosak a hagyományos klímákhoz képest. Az árammal történő fűtés nagy előnye, hogy a kiépítése olcsóbb, ráadásul semmilyen engedélyezést nem igényel.

A Fisher klímák között akadnak olyan berendezések, melyek egy kazán kiváltására is alkalmasak, bár a legtöbb klímakészülék esetében a Fisher a gázzal történő fűtés kiegészítéseként javasolja a klímával történő fűtést, mert a klímafűtés hatékonysága némiképp alacsonyabb, mint a gázzal történő fűtésé. A prémium kategóriás készülékek ugyanakkor képesek egy egész lakás fűtűsét biztosítani, és a Fisher kínálatában is találunk ilyen készüléket.

Miért éri meg a Fisher klímát választani?

A Fisher klímának számos előnye van, ami miatt érdemes megfontolni, hogy emellett a márka mellett tegyük le a voksunkat. Egyrészt egy megbízható, többszörös superbrand nyertes márkáról van szó, mely akár 6 évig is garanciális, így biztosak lehetünk benne, hogy az élettartama is hosszú lesz. A termékkínálatuk is meglehetősen széles, így bármilyen igényünk is van, meg fogjuk találni a megfelelő készüléket a termékek között. Mivel a cég már 1999 óta van Magyarországon, így kiterjedt értékesítési és szervizhálózattal rendelkezik. Tehát meghibásodás esetén gyorsan a segítségünkre tudnak sietni.

A berendezések úgy lettek kialakítva, hogy nemcsak az általános igényeknek feleljenek meg, hanem személyre szabott igényeket is kielégítsenek, legyen szó egyetlen szoba hűtéséről, vagy egy egész lakáséról télen-nyáron.

Fisher klíma vélemények

Magyarországon az elmúlt 20 évben több mint 50000 Fisher klíma került telepítésre, tehát a márka már régóta szereplője a legnagyobb klímamárkáknak hazánkban. A felhasználó vélemények arról árulkodnak, hogy a készülékek maximálisan teszik a dolgukat, ahogyan az el is várható tőlük. A meghibásodások száma is alacsony, és ezt nemcsak a cég állítja, a vásárlói vélemények is arról árulkodnak, hogy meglehetősen ritka a meghibásodás a Fisher klímák esetében.

De a vásárlói véleményeken kívül a szakma is elismeri a Fisher klímák eredményeit. Az elmúlt négy évben ugyanis minden évben elnyerték a Superbrand díjat. Erre a díjra pályázni nem lehet, és nem is a közönségszavazás dönt. A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága választja ki az arra érdemes cégeket, és a Fisher már 2018 óta minden évben megkapja ezt a díjat, ami szintén bizonyítja, hogy egy megbízható márkáról van szó.

 

Fisher klíma kínálatun itt található, nézz szét.