Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Klíma kisokos: Sinclair klíma

Talán a klímavásárlás napjainkban már nem számít egy luxuskategóriás dolognak, ugyanis egyre többen teszik ezekkel a korszerű eszközökkel komfortosabbá a szeretett otthonukat, de természetesen jól jöhet egy klímaberendezés egy irodába, kisboltba, vagy nagyobb üzletbe, szalonba, vagy éppen a munkahelyünkön.
A klímák amellett, hogy nyáron képesek a helyiség levegőjét kellemesen lehűteni, tisztítják is azt, így a berendezés rendszeres használatával akár a kellemetlen allergiás reakcióknak is búcsút tudunk inteni. Ha azonban nem vagyunk túlságosan jártasak a témában, mindenképpen kérjük ki egy szakember segítségét azzal kapcsolatban, hogy megtaláljuk a számunkra legjobb, legideálisabb klímaberendezést, mellyel aztán később a használat során is maximálisan meg leszünk majd elégedve.

A Sinclair klímák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek ma már hazánkban is, annak pedig, hogy a márka termékeit ennyire sokan keresik, legyen szó bármilyen évszakról, számos oka van.

A gyártót büszkeséggel tölti el a tény, hogy a márka fő erősségeként a kimagaslóan jó minőségét, és az elérhető, kedvező árait szokták az emberek emlegetni. Mivel egy klímaberendezés megvásárlása egy átlag család számára is egy nagyobb kiadást jelenthet, mindenképpen érdemes alaposan körül járni a témát, és csak az a márka mellett szabad letennünk a voksunkat, amellyel a felhasználók túlnyomó többsége is meg van elégedve. A Sinclair igen széles termékpalettája pedig elérhető az év bármely szakában. A kínálatunkban a márkától megtalálható a Sinclair Ray SIH-09BIR/SOH-09BIR 2,5 kW, a Keyon SIH-09BIK/SOH-09BIK 2,7 kW, a Sinclair Ray SIH-12BIR/SOH-12BIR 3,2 kW, illetve a Sinclair Keyon SIH-12BIK/SOH-12BIK 3,2 kW klíma szett is.

Sinclair klíma vélemények: Mit gondolnak a felhasználók a márkáról?

Legyen szó bármilyen nagyobb berendezésről, az ember mindig szeretne kedvező áron jó minőségű terméket megvásárolni, ez alól pedig természetesen a klímák sem lehetnek kivételek. Ha laikusként állunk a témához, mindenképpen érdemes lehet az adott márkákról véleményeket és tapasztalatokat olvasni, mielőtt eldöntjük azt, hogy pontosan melyik klíma mellett tesszük le a voksunkat. Ilyen esetben ugyanis a felhasználói vélemények nagyon sokat tudnak nekünk segíteni.
A Sinclair klíma vélemények túlnyomó többségben pozitívak, rengetegen úgy gondolják, hogy az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező márka, melynek termékei egytől egyik megbízhatóak, minőségiek, ennek köszönhetően pedig igen hosszú élettartammal rendelkeznek.

Különböző fórumokon is tudunk tapasztalatokat, és véleményeket olvasni a Sinclair márka termékeiről, rengetegen beszámolnak arról, hogy néhány éve már a fűtést is a Sinclair klímájukkal oldják meg az őszi és téli időszakokban, és teljes mértékben meg vannak elégedve a berendezéssel.

A rokonoknál találkoztam először a Sinclair klímával, így mikor a saját otthonomban szerettem volna új klímát vásárolni, nem volt kérdés, hogy melyik márka termékét válasszam. 2 éve használom a készüléket, eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve vele!

Megfelelő tisztítás és karbantartás mellett a Sinclair klímák tökéletesen végzik a dolgukat, én a berendezésemet egész évben, fűtésre és hűtésre is használom.

Mit tudnak az oldalfali klímák? Ismerjük meg közelebbről a Sinclair MARVIN sorozatot

Napjainkban a Sinclair márkát összesen 3 termékcsalád tudja képviselni. A márka 2004 óta gyárt klímaberendezéseket, 2011-től pedig levegő-víz hőszivattyúkat, illetve LED világítástechnikai termékeket dob a piacra. Jelenleg a Sinclair vállalat gazdasági képviselete összesen 33 országban van jelen.
 

Ha valaki a klímaberendezésekre gondol, talán először automatikusan az oldalfali klímák jutnak eszébe. Az oldalfali készülékek között a Sinclair MARVIN sorozat az egyik legkeresettebb mind közül. Ezeket az oldalfali készülékeket leginkább azoknak az embereknek tudjuk ajánlani, akik kisebb lakásban, vagy házban élnek, hiszen a beltéri egységek általában maximum 100 négyzetméteres légtér hűtésére elegendőek. Hatalmas előnyük, hogy viszonylag gyorsan és könnyen felszerelhetőek, de ezt természetesen csak szakember tudja elvégezni. Az oldalfali klímák között ma már rengeteg modell van, mellyel nem csak lehűteni, hanem felfűteni is tudjuk a szeretett otthonunkat. A Sinclair MARVIN sorozat termékei is el vannak látva hűtő és fűtő funkcióval, ez pedig megkönnyítheti a dolgunkat az átmeneti időszakokban tavasszal és ősszel egyaránt. Ezeknél az újgenerációs klímáknál szerencsére nem kell tartanunk a nagy villanyszámlától sem, a fűtést egyszerűen, gyorsan, és költséghatékonyan tudjuk megoldani a hidegebb időjárásban.

Milyen teljesítménnyel bíró Sinclair klímát vásároljunk meg?

Nagyon változó az, hogy kinek melyik Sinclair klíma lesz az igazi, ezért, ha klímavásárlás előtt állunk, érdemes lehet kikérni egy hozzáértő ember véleményét is a dologról. Sokszor a szakembernek is szüksége van egy helyszíni szemlére ahhoz, hogy megtudja állapítani azt, hogy az ingatlanba pontosan milyen típusú, vagy teljesítményű klíma szükséges. Az egyik legfontosabb dolog az, hogy a berendezés milyen energia besorolással rendelkezik. Szakemberek szerint ugyanis ma már nem érdemes A+ besorolás alatt klímát vásárolnunk. Ha egy olyan klímát szeretnénk, mely 3,2 kW hűtési teljesítménnyel rendelkezik, akkor tökéletes választás lehet számunkra többek között a Sinclair Ray SIH-12BIR/SOH-12BIR 3,2 kw oldalfali inverteres klíma, mely korszerű WIFI funkcióval, rejtett kijelzővel, I Feel Funkcióval, és 7 ventilátorsebességgel látta meg a napvilágot. Ez a Sinclair klíma 3,2 kW-os hűtési, és 3,5 kW-os fűtési teljesítménnyel rendelkezik.

 

Sinclair klíma kínálatunk itt érhető el.