Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Miben is rejlik a Fisher klímák titka?

A mai világban a rengeteg újításnak, és korszerűsítésnek köszönhetően elmondhatjuk azt, hogy a klímaberendezések forradalmát éljük. Míg korábban luxus dolognak számított az, ha valaki klímával teszi komfortosabbá otthonát, ma már egy alapvető háztartási cikként tekintünk rá. A légkondicionáló készülékek elterjedése nem csak azért következett be, mert az emberek egyre kényelmesebben szerettek volna élni, hanem azért is, mert kénytelenek vagyunk egy magasabb szinten alkalmazkodni a környezeti viszonyokhoz.

A hirtelen jövő hatalmas kánikula sokak számára elviselhetetlenné teszi a mindennapokat. Ehhez pedig a nagyobb városokban hozzájárul az is, hogy a hatalmas beton épületek még inkább magunkban tartják a hőt, itt pedig a levegő is sokkal koszosabb, és porosabb, emiatt az emberek sokkal kevesebbet szellőztetnek, a forró levegő pedig csak kering a lakásukban. Az egyetlen megoldás mellyel kiküszöbölhető a forró, és a szennyezett levegő beszívása, az az hogy vásárolunk otthonunkba egy klímaberendezést, amely nem csak lehűti majd a lakásunkat, hanem a levegőt is tisztítani fogja.

Mi is a Fisher Klíma különlegessége?

Ha elhatározzuk, hogy klímát fogunk vásárolni, könnyen lehet, hogy laikusként végigtekintve a hatalmas kínálaton, a sok márka, és a különböző típusok között teljesen elveszve érezzük majd magunkat. A vásárlást azonban nem szabad elkapkodunk, hiszen a klímaberendezés kiválasztása során több fontos tényezőt is szem előtt kell tartanunk. Nem mindegy például hogy mennyit fogjuk az adott klímát majd használni, és azt is fontos tudni, hogy mekkora helyiséget kell majd vele lehűtenünk. Nem véletlen, hogy egyre többen válasszák a Fisher klímákat akkor, ha megbízható légkondit szeretnének vásárolni. A Fisher klímákról szóló korábbi cikkünket itt tudod elolvasni.

Röviden összefoglalva a Fisher klíma vásárlásával nem csak magát a készüléket, hanem egy egész szolgáltatást is megvásárolunk. Így a Fisher márka segít kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb készüléket, majd felszerelése, telepítése, és beüzemelése során is segítségünkre lesz majd. Szakemberek véleménye szerint azoknak az embereknek lehet tökéletes választás a Fisher klíma, akik törekednek a tudatos vásárlásra, és egy olyan berendezést keresnek, melynek teljesítményét majd maximálisan ki tudják használni, ár-érték aránya pedig kiváló. A Fisher Klímák ára közép árkategóriába sorolható. Vásárlás előtt érdemes lehet figyelni az aktuális akciókat, hiszen könnyen lehet, hogy a klímánkat éppen egy nagyobb kedvezménnyel tudjuk majd megvásárolni.

Fisher Klíma és a Wifi: Modern újítás, még kényelmesebb használat

Az évek során a klímák folyamatos újításokon, és korszerűsítéseken mennek keresztül. Ezeknek a célja minden esetben a vásárlók igényeinek, és kényelmének maximális kielégítése. A Fisher márka lehetővé teszi, hogy a légkondit ma már nagyon gyorsan, és egyszerűen a telefonunkkal tudjuk vezérelni. Egy applikáció szükséges csupán ehhez, melynek letöltése, és telepítése után klímánkat még kényelmesebben tudjuk ki,-és bekapcsolni, de természetesen lehetőségünk van hőfok, és módozatok változtatására is. A mobil alkalmazás rendkívül egyszerű, könnyen kezelhető. A wifi modul alaphelyzetbe állítása pedig nem igényel többet 2 percnél. Csupán a helyi router kapcsolódási adataira lesz szükségünk, a sikeres kapcsolódást pedig a készülék egyedi hanggal fogja majd jelezni. Ennek a funkciónak az előnye többek között az, hogy az interneten keresztül ezentúl bárhonnan tudjuk majd irányítani a klímánkat.

 

Fisher klíma vásárslói vélemények

Mivel a gyártó 6 év garanciát is vállal a készülékeire, nem kérdés, hogy egy igazán megbízható márkáról beszélünk. Hazánkban a Fisher készülékek már 20 éve megvásárolhatóak. Hatalmas választékában találhatunk a klímák mellett többek között monosplit, és multisplit készülékeket, de forgalmaz párátlanítókat, illetve olyan hővisszanyerős szellőztetőt is, mely leginkább nagyobb irodaházak, családi házak, illetve épületkomplexumok friss-levegő ellátását tudja biztosítani.

A 20 év leforgása alatt körülbelül 50 000 Fisher klíma került beszerelésre csak Magyarország területén, így az is elmondható, hogy hosszú idő óta a legnagyobb klímamárkának számít hazánkban. A vásárlók véleménye is azt mutatja, hogy a Fisher klímák maximálisan megbízhatóak, hosszú élettartalommal rendelkeznek, és probléma nélkül teszik a dolgukat még a legforróbb nyári napokon is. A berendezések meghibásodásának száma igen alacsony, de a felhasználók véleménye mellett a szakma is teljes mértékben elismeri a Fisher márka eredményeit. Ezt pedig az is alátámassza, hogy a Fisher klímák évek óta sorba nyerik meg a Superbrand díjakat.

 

Fisher klíma árak

avagy milyen áron vásárolhatóak meg a Fisher termékek?

A márka termékei rendkívül kedvező áron elérhetőek, hosszú élettartalmuk miatt pedig a klímák átlagosan akár 10 éven át is működőképesek, így valóban az egyik legkedvezőbb ár-érték arányt tudja a hazai kínálatban képviselni. Váráslás előtt mindenképp érdemes figyelni az aktuális akciókat, hiszen kedvezményes áron a Fisher Comfort Plus 2,5 kW klíma már 288 900 Forintért megvásárolható, a 3,5 kW-os változata pedig 309 900 Forintért lehet a miénk (kültéri és beltéri egység együtt), ehhez pedig már csak a szerelési költségeket kell hozzászámolnunk. A Fisher Comfort Plus egy igazán megbízható energiatakarékos klímaberendezés, melynek többek között az egyik legnagyobb előnye az, hogy rendkívül halk, így működése még az éjszaka folyamán sem zavaró az alvó ember számára.

A 3,5 kW teljesítménnyel a Fisher klímák egyaránt tökéletesek hűtésre és fűtésre is. Ekkora teljesítménnyel egy berendezés körülbelül 40 négyzetméteres helyiséget képes kellőképpen lehűteni, vagy adott esetben felfűteni. A magas minőség mellett fantáziadús új funkciók, és teljesen új, modern megjelenésnek köszönhetően ezek a klímák ma már rendkívül népszerűek Magyarországon is. A márka olyan esztétikus megjelenésű klímákat is a piacra dob, mely tökéletes éke lehet otthonunknak, főleg akkor ha a lakberendezésben a modern, és a korszerű dolgok felé húz a szívünk.

 

Fisher klímaberendezés árakkal itt érhető el!