Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

RCOOL klíma vélemények

Megbízhatóság, kimagasló teljesítmény, és kiváló minőség: Ezt tudják biztosítani számunkra az RCOOL klímák

 

Egy klímavásárlás során mindenképpen érdemes több szempontot is figyelembe vennünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a számunkra legideálisabb típust.
Azok az emberek, akik teljesen laikus szemmel tekintenek a különböző márkájú klímaberendezésekre, könnyen lehet, hogy a hatalmas választékban kicsit elveszve érzi magát, ha klíma vásárlás előtt áll. Ilyenkor célszerű egy megfelelő tapasztalattal, és rutinnal rendelkező szakembertől is segítséget kérni azzal kapcsolatban, hogy végül azt a klímaberendezést vásároljuk meg, mellyel a későbbiek során is meg leszünk elégedve.

Az Rcool termékek mára már hatalmas népszerűségnek örvendenek hazánkban is. A márka termékei egytől egyig kiemelkedően magas technológiai színvonalat, kiváló minőséget, és hosszú élettartamot tud biztosítani a vásárlói számára. Az Rcool klímaberendezések éppen ezért tökéletes választásnak bizonyulhatnak abban az esetben, ha számunkra egyaránt fontosak a korszerű megoldások és a magas minőség.

Mit kell tudnunk az RCOOL klímákról?

A RCOOL márkanév alatt megjelenő termékek mindegyike a szakemberek igényei, és visszajelzései alapján látták meg a napvilágot, ezek a berendezések a felhasználók legmagasabb igényeit is maximálisan ki szeretné elégíteni, legyen szó bármilyen évszakról. Ugyanis a márka igen széles termékpalettáján megtalálható klímaberendezések nem csak lehűteni tudják az otthonunkat a nyári kánikula idején, hanem fel is tudják azt fűteni az őszi, vagy a téli időszakban. A tévhitekkel ellentétben a légkondival való fűtéstől, illetve az ezzel járó magasabb villanyszámláktól sem kell ma már rettegnünk.
Különlegesen esztétikus, letisztult megjelenésükkel az RCOOL klímák gyönyörűen kiegészíthetik a nappalinkat, vagy éppen a hálószobánkat, emellett fontos megjegyezni azt is, hogy ezek a modellek rendkívül csendesek, így az éjszaka során, alvás közben sem lesz zavaró számunkra a berendezés hangja.

Az Rcool klímák a világ legnagyobb vállalatainak a gyártósoráról kerülnek ki, igen szigorú ellenőrzések mellett készülnek el, így képes a gyártó biztosítani a vásárlói számára a magas minőséget és a folyamatos innovációt.

Ismerjük meg közelebbről a népszerű Rcool Solo sorozatot

A Rcool Solo az egyik legnépszerűbb sorozat, melyből találhatunk a piacon 2,6 kW, 3,5 kW illetve 5,3 kW-os változatot is. A prémium kategóriájú termék elegáns, és korszerű megjelenést tud kölcsönözni a lakásunknak, arról nem is beszélve, hogy anyagában mintás frontpanellel rendelkezik a felső részen. Ez a burkolat azonban nem csak esztétikai szempontból kiemelkedő, ugyanis egy vastag, strapabíró anyagról beszélünk, mely a rendszeres karbantartás során is remekül helytáll. A precíz és pontos, 0,3 mm-es, hézagmentes illesztéseknek köszönhetően az egész berendezés egy letisztult, és professzionális megjelenéssel rendelkezik, a továbbfejlesztett, speciális, halpikkelyszerű légterelők pedig lehetővé teszik a légáramlás zajának lecsökkentését, ez pedig növelni tudja a komfortos használatot a mindennapok során. A „Silence”, vagyis az extra csendes üzemmódban a berendezés csupán 19 dBA hangnyomással rendelkezik, így nem fogja megzavarni a pihenésünket se éjjel, se nappal.

A klímaberendezésbe beépített WIFI modulnak köszönhetően kényelmesen, és könnyedén tudjuk a légkondinkat az okostelefonunkkal, vagy éppen egy tablettel vezérelni. A korszerű éjszakai módnak köszönhetően a készülék az éjszakai órákban hűtéskor megemeli, fűtéskor pedig csökkenti a hőfokot, így tud hozzájárulni a megfelelő komfort érzethez, és a pihentető alváshoz a mindennapjaink során.

 

Milyen véleménnyel vannak a felhasználók az RCOOL klímaberendezésekről?

 

Sokan szeretnek adni más véleményére, főleg akkor, ha egyáltalán nem jártasak a témában, éppen ezért gyakran előfordul az, hogy az ember felhasználói tapasztalatokat, és véleményeket olvas az adott termékről megvásárlás előtt. Így tudunk megbizonyosodni arról, hogy az eszköz, melyet kinéztünk magunknak, valóban jó és megbízható, hiszen, ha azok az emberek, akik évek óta használják, meg vannak vele elégedve, akkor valószínűleg tényleg érdemes lehet nekünk is megvásárolnunk.
A különböző fórumokon ilyen, és ehhez hasonló RCOOL Solo véleményeket olvashatunk a felhasználóktól:

„A klímánk nem csak lehűti a lakásunkat, hanem páramentesíteni is tudja, ezáltal búcsút mondhattunk a penésznek, és az ezzel járó kellemetlenségeknek. Nem bántam meg hogy megvásároltam a készüléket!”

„A klímaszerelő ajánlotta ezt a típusú készüléket, és maximálisan meg van vele az egész család elégedve, most már 3-4 éve használjuk télen és nyáron egyaránt.”

„Az Rcool Solo valóban rendkívül halk készülék. Éjjel egyáltalán nem zavaró, ha megy a készülék, szinte alig lehet hallani.”

Az Rcool Solo árakat tekintve pedig azt tapasztalhatjuk, hogy típustól és teljesítménytől függően a berendezéseket 250 000 Ft és 275 000 Ft között tudjuk megvásárolni. A webáruházunk kínálatában az Rcool Solo 2 2,6 kW klíma szett 264 900 Ft-ért, a 3,5 kW-os változat pedig 274 900 Ft-ért vásárolható meg.

 

Mit tud az elődjéhez viszonyítva az Rcool újabb sorozata, a Solo 2?

 

Az Rcool Solo 2 egy újabb sorozat a prémium márkától, mely különleges, matt, anyagmintás kinézetet és ellenálló burkolatot kapott. A rendszerben megtalálható öndiagnosztika lehetővé teszi azt, hogy a készülék leellenőrizze bekapcsolás után a legfontosabb funkcióit, mely elengedhetetlen a megfelelő működéséhez. Ha a készülék az ellenőrzés során bármilyen problémát észlel, akkor a LED kijelzőjén azonnal megjelenik a hibakód, mely meg tudja könnyíteni a hibakeresést és a karbantartást is.

Emellett a készülék áramkimaradás, áramszünet után automatikusan újra indul, a korábbi beállításoknak megfelelően.
Az energiatakarékos (ECO) üzemmódnak köszönhetően az Rcool Solo 2 alacsonyabb fordulattal is működtethető, így a készülék használata még gazdaságosabb.

A klímában található porszűrő filternek köszönhetően ez a berendezés nem csak lehűti, vagy felfűti a lakásunk levegőjét, hanem képes megszűrni és tisztítani is azt, így búcsút mondhatunk a kellemetlen allergiás reakcióknak is.

 

RCOOL klíma berendezések akciós áron elérhetőek, rövid beszerelési idővel.