Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Sinclair klíma a megfizethető minőség

Amikor új klímaberendezést szeretnénk vásárolni, hogy otthonunkat még komfortosabbá tegyük, több tényezőt is fontos szem előtt tartanunk. Bár első körben manapság az emberek ár alapján szokták kiválasztani új készüléküket, mindenképpen meg kell néznünk az adott berendezés márkáját, és minőségét is. Sajnos a felmérések azt mutatják, hogy azok a klímaberendezések melyek egy noname márka termékei, és már-már gyanúsan olcsóak, általában sokkal hamarabb tönkre mennek, mint minőségibb társaik. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csak a legdrágább klímaberendezés lehet jó és megbízható.

Ma már több márka van jelen a piacon, mely remek ár-érték aránnyal rendelkező készüléket kínál leendő vásárlói számára. Az egyik ilyen márka a Sinclair klíma. A Sinclair márka fő erősségének egyrészt a verhetetlen árát, másrészt a magas minőségét lehet kiemelni.

Klímavásárlás során miért érdemes a Sinclair márka termékei közül választani?


Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb légkondicionáló készüléket, több dologra is oda kell figyelnünk vásárlás során. Egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen márkájú, milyen típusú, és milyen teljesítményű készülék mellett döntünk végül. A Sinclair vállalat már a kezdetek óta elektromos készülékek gyártásával foglalkozik, tehát a cég gyárt számítógépet, porszívót, televíziót, rádiót és más készüléket is. Légkondicionáló készülékekkel a vállalat 1999-ben kezdett el először foglalkozni, 2011 óta pedig hőszivattyúkat, illetve LED világítással kapcsolatos eszközöket is forgalmaz. Napjainkban a márka termékei több mint 25 országban vannak jelen. Hazánkban a Sinclair márka leginkább a különböző kialakítással rendelkező Split klímaberendezések által lett ismert.

A vállalat célja nem más, minthogy komfortossá tegye minden ember életét, ám emellett igen fontosnak tartja a cég azt is, hogy védjük a bolygónkat, és óvjuk a környezetünket is. A folyamatos fejlesztő és kutatómunkának köszönhetően a Sinclair márka napjainkban igen nagy hangsúlyt fektet a termékei tesztelésére, a minőségi készülékek gyártására, így termékeit hosszú élettartam, és megbízhatóság jellemzi.

 

Ismerjük meg közelebbről a Sinclair klímaberendezéseit

A gyártó specializált technikusai folyamatosan figyelemmel kísérik a termékekkel kapcsolatos vásárlói igényeket és visszajelzéseket, erre a célra fenn is tartanak egy olyan információs vonalat, ahol a vásárlók műszaki specialista szakemberekkel tudják felvenni a kapcsolatot, ha valamilyen kérdésük, vagy észrevételük van.

A Sinclair légkondicionáló készülékek között több modellt is meg tudunk különböztetni:

A márka légkondijai közül pedig hazánkban leginkább a 2,5 kW, a 3,2 kW, a 3,5 kW, illetve a 4,6 kW teljesítménnyel rendelkező készülékek lettek a legnépszerűbbek. De nézzük meg részletesebben, mégis mit tudnak ezek a csoportok, illetve melyek azok a modellek, amik napjainkban a legnépszerűbbek a márkától.

 

Sinclair Marvin

Ebben a családban megtalálhatjuk azokat a klímaberendezéseket, melyeket az év bármely szakában használni tudunk akkor, ha otthonunkat egy komfortosabb környezetté szeretnénk varázsolni.

A Marvin csoportba az alábbi modellek tartoznak:

  • SIH+SOH-09BIM
  • SIH+SOH-12BIM
  • SIH+SOH-18BIM
  • SIH+SOH-24BIM

Ezek a modern klímaberendezések hűtés-fűtés üzemmóddal is ellettek látva, a hőszivattyús technológiának köszönhetően a berendezést akár télen, a -22 fokos hidegben is tudjuk használni. A készülékben megtalálható többszintű szűrőrendszernek, pontosabban az aktív szén szűrőknek köszönhetően nem csak lehűti és felfűti ez a légkondicionáló a lakás levegőjét, hanem tisztítja is azt. A csendes üzemmód pedig lehetővé teszi azt, hogy a berendezést még éjjel is használni tudjuk anélkül, hogy annak hangja megzavarná az álmunkat.

 

Sinclair Spectrum csoport

Ez a termékcsalád egy igazán különleges kivitelezéssel tudja felhívni magára az emberek figyelmét. Ebben a sorozatban megkülönböztethetjük az ASH-09BIS/B, illetve az ASH-09BIS/W névre hallgató modelleket. Ezek a klímaberendezések a környezetbarát, R32 hűtőközeggel működnek, ez pedig szerencsére szépen le tudja csökkenteni a készülék környezetre gyakorolt negatív hatásait. A Soft start funkció pedig lehetővé teszi azt, hogy a klíma bekapcsolásánál az elektromos hálózatot ne terhelje a berendezés.

Jelenleg a Sinclair Spectrum klímák két színben kaphatóak, így megvásárolhatjuk azt fehér, vagy fekete változatban is. A klímaberendezés jellemzői közé tartozik emellett a rejtett kijelző, a kétoldali kondenzátum-elvezetés, a Cold Plazma generátor, illetve a 7 ventilátor sebesség is.

 

Sinclair Keyon csoport

A Sinclair Keyon sorozatba tartozó készülékek (SIH+SOH-09BIK2, SIH+SOH-12BIK2, SIH+SOH-18BIK, SIH+SOH-24BIK) leginkább az elegáns, letisztult fehér megjelenése miatt lett igazán különleges, ez a dizájn ugyanis jól passzol minden lakberendezési stílushoz.

Ebbe a csoportba tartozó készülékek el lettek látva olyan alapvető funkciókkal, mint a csendes üzemód, a WIFI vezérlés, és a Cold Plasma generátor. Ez utóbbi képes megnövelni a helyiség levegőjének a minőségét, és tisztaságát is. A Soft start üzemmód pedig lehetővé teszi azt, hogy a készülék használat során ne terhelje az elektromos hálózatot. Emellett ezek a klímaberendezések el lettek látva olyan lamellákkal, melyek vízszintesen, és függőlegesen is képesek mozogni, az automatikus üzemóddal pedig beállítható az optimális hőmérséklet.

 

Sinclair Ray csoport

A korszerű Ray sorozatban megjelenő termékek minőségi kompromisszumok nélkül kínálnak a felhasználók számára egy olyan megoldást, mely anyagilag is elfogadható. Ezeket a készülékeket letisztult, minimalista stílus jellemzi, ennek köszönhetően valószínűleg minden lakásba tökéletesen fognak majd passzolni a dizájnhoz. A korszerű Ray egységek a levegő minőségét, és tisztaságát az innovatív Cold Plasma generátorral tudják biztosítani, az innovatív „I FEEL” funkció pedig az optimális hőmérsékletszabályzást teszi lehetővé.

Ebbe a csoportba az alábbi típusokat tudjuk sorolni:

  • SIH+SOH-09BIR2
  • SIH+SOH-12BIR
  • SIH+SOH-12BIR2
  • SIH+SOH-18BIR
  • SIH+SOH-24BIR

 

Ezek a legnépszerűbb készülékek a Sinclair légkondik közül napjainkban

Ez a készülék a megfizethetősége és a magas minősége miatt lett az elmúlt időszakban az egyik legnépszerűbb légkondicionáló berendezés a Sinclair márkától. Ebben a készülékben megtalálható az ionizátor, azaz a Cold Plazma generátor, ami lehetővé teszi lakásunk levegőjének tisztítását is. Ez a készülék 3,2 kW hűtő, és 3,4 kW fűtőteljesítménnyel rendelkezik. Ez a Keyon berendezés ideális választás lehet abban az esetben, ha egy jó, de megfizethető klímaberendezést szeretnénk megvásárolni. A letisztult hófehér dizájn pedig tökéletesen fog passzolni bármelyik nappali, vagy hálószoba enteriőrjébe.

 

Ez a klíma a sorozatra jellemző tetszetős, minimalista stílust képviseli, ez pedig a méretében, és a kinézetében is megjelenik. A berendezés természetesen minden alapvető felhasználási funkcióval el lett látva, gondolhatunk itt a csendes funkcióra, a kétoldali kondenzátum-elvezetésre, vagy a WIFI vezérlésre is. A Cold Plasma generátor a levegő tisztításáért felelős, az „I FEEL” funkció pedig a komfortos hőmérsékletszabályozást teszi lehetővé. Ez a klímaberendezés 4,6 kW hűtő-, és 5,2 kW fűtőteljesítménnyel rendelkezik. Ha egy remek ár fekvésű , alapvető funkciókkal rendelkező klímaberendezést keresünk, akkor ebben a Sinclair Ray készülékben biztosan nem fogunk csalódni.

 

Ennek a készüléknek a hűtőteljesítménye 3,2 kW, míg a fűtőteljesítménye 3,4 kW. Ez a berendezés különösen az egyedülálló, kis mérete miatt lett specifikus, ám ettől függetlenül nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy ez a klímaberendezés rengeteg hasznos funkcióval lett ellátva. A készülék lakások, illetve családi házak esetében is ideális megoldás lehet, egy ekkora teljesítménnyel rendelkező légkondi pedig tökéletes lehet egy 26-40 négyzetméteres helyiség lehűtésére, vagy felfűtésére is.