Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Mitsubishi
Mitsubishi Zen MSZ/MUZ-EF50VE 5 kW klíma szett (fehér vagy fekete)

Mitsubishi Zen MSZ/MUZ-EF50VE 5 kW klíma szett (fehér vagy fekete)
773 700 FT
  4.1 / 5, (8 vélemény)
  Ajánlatot kérek
  Leírás

  MITSUBISHI ELECTRIC - Légkondicionálás

   

  A Mitsubishi Electric légkondicionáló termékei magas színvonalúak, és több évtizede kitűnő hírnévnek örvendenek.
  A Mitsubishi számára fontos az innováció a klímatechnikában is. A világpiacon az egyik legjelentősebb gyártóvá nőtte ki magát.

  Az inverter technológia és a R410A környezetbarát hűtőközeg használata magasfokú energiahatékonyságot és optimális klímakomfortot garantál az otthonokban, de az ipari felhasználóknál is.

  Automatikus szellőző vezérlés

  Az automatikus szellőzővezérlés a teljesítményigénynek megfelelő levegő mennyiséget biztosít, röviddel a bekapcsolás után. A készülék automatikus fokozatba kapcsol, míg a hőmérséklet a kívánt értékez nem közelít.

  Az I-Save funkciót, az I-Save gomb megnyomásával éri el a felhasználó. Lehetősége van a személyes klímabeállítás tárolására.

  Heti időzítő

  4 egyedi bekapcsolási pont is beállítható minden napra, hőmérséklet megadására mellett. – így a készűlék kifejezetten energiatakarékosan működtethető.

  Vízszintes Swing

  A vízszintes Swing funkcióval kellemes levegőeloszlás érhető el az adott helyiségben. A légterelő fel-le mozog, így a helyiség minden részébe eljuttatja a kondicionált levegőt.

  Econo Cool

  Az Econo Cool funkcióval energiát takaríthat meg, mivel a a hűtési teljesítmény minimálisra csökken. Hűtés közben a beállított hőmérséklet automatikusan 2ºC-szal emelkedik.

  Téli szabályozás -10ºC-ig

  A szabályozással akár -10ºC külső hőmérsékleten is megfelelő hűtőüzem lehetséges. A kültéri egység ventilátorának sebessége automatikusan lecsökken, így tartós marad a kondenzációs nyomás.

  Hőszivattyús üzemeltetés

  A hőszivattyú funkció lehetővé teszi a helyiségek energiatakarékos fűtését. A nagy hatásfok még alacsony kinti hőmérséklet esetén is csekély energiafogyasztást biztosít.

  Visszakapcsolás áramkimaradás után

  A készülékek az áramszolgáltatás helyreállása után automatikusan az utoljára kiválasztott beállítás szerint működnek újra.

   

  Előfeltöltés R410A hűtőfolyadékkal

  A Mitsubishi kültéri készülékeket akár 30m-es vezetékhosszra (készülékfüggő) elegendő hűtőfolyadék feltöltéssel látták el.

  Energiatakarékos inverter technológia

  Az inverter rendszerek jellemzője a gazdaságos működés, amit a fokozatmentes teljesítmény beállítás eredményez. A szükséges hűtési vagy fűtési teljesítményt nyújtják megbízhatóan.

  Videók
  Mitsubishi Zen MSZ/MUZ-EF50VE 5 kW klíma szett (fehér vagy fekete) adatok
  Ahol már szereltünk