Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Panasonic
Panasonic Compact KIT-TZ50-WKE 5 kw klíma szett

Panasonic Compact KIT-TZ50-WKE 5 kw klíma szett
764 570 FT
  Ajánlatot kérek
  Leírás
  • R32 környezetbarát gáz
  • Vezetékes vezérlő (választható)
  • Szuper csendes! Csak 20 dB
  • Jelentős energiamegtakarítás
  • Hosszú csatlakozási távolság

  A Panasonic TZ Inverter klíma berendezés, maximális hatékonyság és komfort
  A Panasonic kifejlesztette a teljes körű hűtési és fűtési rendszereket, melyek teljesen alkalmazkodnak az Önök igényeihez, bármi is legyen az. A Panasonic forgódugattyús kompresszor nagy teljesítményt, hatékonyságot és megbízható üzemelést biztosít, nem számít, hogy hol van.

  A Panasonic ajánlja az R32-t, mert környezetbarát
  Összehasonlítva az R22-vel és R410A-val, az R32-nek nagyon alacsony a potenciális ózon károsító, és globális felmelegedést elősegítő hatása. 

  Internet Control
  Vezérelje légkondicionálóját, bárhol is van. Irányítsa okostelefon használatával, tableten vagy PC-n interneten keresztül.

  Erőteljes valós kapacitás
  A Panasonic valós kapacitást kínál az Ön rendszerében. Nem számít, hogy milyen hűtési és fűtési igényei vannak, a Panasonic biztosítja a teljes névleges kapacitást. Miért fontos ez? Ha Ön kisebb kapacitást telepít, mint ami szükséges, akkor a rendszer sokkal intenzívebben dolgozik magas sebességen, ami magasabb üzemeltetési költséget és rövidebb időtartamot eredményez. Akár 10%-os kisebb kapacitás már hatást fog gyakorolni a számlákon.

  Csendes üzemmód
  Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék a piacon. A beltéri egység  pedig szinte észlelhetetlen, 22 dB-es zajszinten működik.

  Videók
  Panasonic Compact KIT-TZ50-WKE 5 kw klíma szett adatok

  Ahol már szereltünk