Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

AUX klíma ismertető (Delta, Sigma, Omega)

Klímavásárlás során több szempontot is érdemes a leendő vásárlónak szem előtt tartania annak érdekében, hogy valóban egy olyan készüléket vegyen meg, mellyel biztosan meg lesz majd elégedve használat során. Mivel egy klímaberendezés nem két forint, nem mindegy az sem, hogy az adott termék milyen minőséggel rendelkezik, ugyanis ez sokat számít a klíma élettartamának szempontjából is. Egy márkás, minőségi klíma mindig sokkal tovább bírja meghibásodás nélkül, mint olcsóbb, noname társai, ezért érdemes alaposan körül járni a témát vásárlást megelőzően.

A kínálat ma már rendkívül széles, hiszen egyre több márka kínál jó minőségű, hosszú élettartamú klímát, így, ha kicsit elveszve érzed magad a márkák, és típusok között, kérd egy hozzáértő szakember segítségét a választás során.

 

Mit kell tudni az AUX klíma márkáról?

 

Ha a kezdetekhez szeretnénk visszaugrani az időbe, akkor egészen az 1986-os évig kell visszamennünk, ugyanis az AUX Group vállalatot ebben az évben alapították. Fő tevékenységként felsorolhatjuk a háztartási készülékek, illetve a légkondicionáló berendezések fejlesztését, és gyártását, napjainkban pedig az AUX márka a lakossági légkondicionáló iparág 3 legnagyobb vállalatai közé tartozik.

A vállalat a klímaberendezéseit folyamatosan fejleszti, a tartósan magas minőségű alapanyagainak köszönhetően pedig az AUX klímák igen hosszú élettartammal látják meg a napvilágot.
Szakembereink szerint egy megbízható márkáról beszélünk, mely a termékei újítását a saját kutatási-fejlesztési központjaiban végzi el. Napjainkban az AUX csoport több mint 30 000 alkalmazottat foglalkoztat, és összesen 10 gyártóbázissal, illetve 5 fejlesztő központtal rendelkezik. Ezeknek köszönhetően a cég ilyen formában jelen van Japánban, Kínában, Thaiföldön, Brazíliában, illetve Indonéziában is.

 

Fókuszban az AUX Delta 2 klímák
 

A mai klímák nagy része már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is alkalmas, éppen emiatt az Aux Delta 2 termékeket akár télen, akár nyáron is használni tudjuk.
Kínálatunkban jelenleg megtalálható az Aux Delta 2 ASW-H09B5C4/JER3DI-C3-2 2,7 kw klíma szett, illetve az Aux Delta 2 ASW-H12C5C4/JER3DI-B8-2 3,5 kw klíma szett is.
Erről a típusról elmondhatjuk, hogy bátran használhatóak akár -25 Celsiusfokos külső hőmérsékletig, így ezek a minőségi berendezések még a legzordabb téli időjárási viszonyok között is zavartalan működést tudnak biztosítani a felhasználói számára. A berendezésen helyt kapott egy beépített tálcafűtés is, melynek köszönhetően extrém alacsony külső hőmérséklet mellett is tökéletesen megállják a helyüket, ha egy gombnyomással szeretnéd felfűteni az otthonodat.

Az Aux Delta 2 klímákra jellemző az ultra csendes működés, az UltraSilent csendes működés üzemmóddal pedig a friss levegő a kellemetlen zajhatások nélkül folyamatosan áramlik a helyiségbe.

A klímaberendezések nem csak akkor jöhetnek jól, ha éppen felfűteni, vagy lehűteni szeretnénk az otthonunkat, hanem akkor is, ha tisztítani szeretnénk lakásunk levegőjét. Ez különösen akkor lehet jó ötlet, ha valaki allergiás a családban. A sterilizáló hatással bíró plazma generátor képes a vírusokat, a legkisebb szennyeződéseket, illetve a baktériumok 90%-át eltávolítani a levegőből, ennek köszönhetően pedig nem csak hideg, vagy adott esetben meleg lesz otthonod levegője, hanem tiszta is. A plazmaszűrők annyira hatékonyan végzik a dolgukat, hogy előszeretettel használják őket az orvosi rendelőkben, és a műtőkben egyaránt.

A kisebb teljesítménnyel bíró Delta 2 készülék hűtési teljesítménye 2.7 kW, a fűtési teljesítménye pedig 3.0 kW. Ahogy fent említettük a weboldalunkon, lehetőség van a nagyobb teljesítménnyel bíró készülék megvásárlására is, mely 3,5 kW-os hűtési, és ugyancsak 3,5 kW-os fűtési teljesítménnyel rendelkezik. A márka minőségét az is bizonyítja, hogy 3+7 év garancia van a készülékekre.

Aux Delta 2 vélemények, tapasztalatok
 

Mikor az ember nem tudja eldönteni, hogy pontosan milyen márkájú, milyen típusú klíma mellett tegye le a voksát, hatalmas segítség lehet számára az, ha az interneten, a különböző fórumokon felhasználói tapasztalatokat, és véleményeket olvas az adott márka termékeiről.
Ennek köszönhetően látható, hogy azok az emberek, akik egy ideje már az adott klímaberendezést használják, mennyire vannak megelégedve vele, illetve az ilyen fórumokon természetesen a negatív tapasztalatokat is láthatja az ember.

Mivel az Aux Delta 2 egy kiemelkedően jó minőséggel rendelkező terméknek számít, általában a felhasználói vélemények között is csak pozitív hozzászólások találhatóak.

Aux Delta 2 vélemények:

„Egy megbízható készülék, még sosem volt vele problémám! Különösen jó választás lehet akkor, ha a klímát fűtésre is használni szeretnénk.”
 

„Ez az eszköz akár költségkímélő megoldásnak is számíthat, ha az átmeneti, vagy a téli hónapokban fel szeretnénk fűteni az otthonunkat, bár eleinte tartottam tőle, nem lett magasabb a villanyszámlám, sőt!”
 

„Az Aux Delta 2 rendkívül csendes, így még a gyerekeket se zavarja, ha éjszaka bekapcsoljuk a készüléket.”
 

Rövid ismertető az Aux gamma 2 klímákról

Az Aux Gamma 2 ugyancsak remek választás lehet akkor, ha egy olyan klímát szeretnél megvásárolni, amely hosszú időn keresztül, probléma nélkül, télen és nyáron egyaránt ki fog tudni szolgálni téged.
Több hasznos, és praktikus funkció is megtalálható a klímaberendezésen, például az intelligens leolvasztás, a turbó fűtés üzemmód, a páramentesítő, illetve az éjszakai üzemmód, az ECO energiatakarékos üzemmód, de jól jöhet a rejtett előlapi LED kijelző is.
Az integrált Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a klímát még egyszerűbben, és kényelmesebben lehet használni, a mosható porfilter pedig lehetővé teszi azt, hogy a készülék ne csak lehűtse, vagy felfűtse, hanem tisztítsa is otthonunk levegőjét.
A praktikus időzítő funkció lehetővé teszi azt, hogy munkából hazaérve már a meleg otthon fogadjon, hiszen előre be tudod állítani azt, hogy a klíma mikor kapcsoljon be akkor is, amikor nem tartózkodsz otthon. Hasonlóan hasznos funkció ennél a modellnél az automatikus újraindítás, mely áramszünet után biztosítja azt, hogy a készülék probléma nélkül tovább működjön.

 

AUX klíma berendezések és árak itt találhatóak.