Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Fisher klíma családok bemutatása

Az új klímánk megvásárlása során mindenképpen érdemes alaposan körül járni a témát annak érdekében, hogy végezetül valóban egy olyan berendezéssel térjünk haza, mellyel hosszútávon is meg leszünk majd elégedve. Sajnos manapság rengeteg olcsó, noname márkával találhatjuk szembe magunkat, és gyakran az emberek nem is tudnak ellenállni az alacsony árnak. Sajnos ezek a termékek a legtöbb esetben a gyenge minőségük miatt nagyon hamar meghibásodnak, illetve míg működőképesek, addig sem túl hatékonyak.

A Fisher klíma napjainkban bátran nevezhető az egyik legnagyobb, legnépszerűbb márkának, klímaberendezései pedig már 1999 óta elérhetőek. Mára már Magyarországon több mint 50 000 Fisher klíma lett telepítve, a meghibásodás aránya pedig 1 százalék alatt maradt.
Fontos tudni, hogy valójában egy amerikai központú gyártóról beszélünk, ettől függetlenül a klíma modellek egytől egyig a hatalmas kínai gyárakban készülnek el. A kiváló minőségének köszönhetően a Fisher klímák abban az esetben lehetnek ideálisak, ha olyan készüléket szeretnénk vásárolni, mely hosszú élettartammal bír, és amely kiváló teljesítménnyel tudja le, vagy éppen felfűteni az otthonunainkat.

Ismerjük meg közelebbről a Fisher klíma családokat

A vállalat termékkínálata rendkívül széles, hiszen a klímák mellett számos eszközt és terméket dobnak még a piacra. A klímái között pedig egyaránt megtalálhatjuk a lakossági, illetve az ipari környezetben használható berendezéseket is. A vállalat gyárt split klímákat, illetve mobil légkondicionáló berendezéseket is.

A Fisher klíma családok közé felsorolhatjuk a Fisher Comfort Plus-t, a Fisher Summer-t, a Fisher Nordic-t, illetve a Fisher Art-ot is. A klíma családok között természetesen kedvünkre válogathatunk a különböző teljesítménnyel rendelkező berendezések közül, ám hazánkban a legnépszerűbbek jellemzően a 3,5 kW-os teljesítménnyel bíró készülékek.

 

A Comfort Plus nevezhető egy új modellnek, mely a gazdaságos üzemeltetés mellett igen halk működést, és magas hatékonyságot tud biztosítani a felhasználói számára. Ezek a Fisher légkondik minden H tarifa feltételnek megfelelnek, ennek köszönhetően ezeket a készülékeket valóban gazdaságos lehet használni, legyen szó bármilyen ingatlanról. A Fisher Comfort Plus karbantartása csupán néhány percet vesz igénybe, a készülék egyedi kialakítása miatt a gyártó megkönnyítette a karbantartó, illetve a felhasználó dolgát is. A gyártó a garanciális feltételek betartása mellett ezekre a termékekre 6 év garanciát is vállal.

 

Ha rákeresünk a „Fisher Klíma vélemény” kifejezésre, láthatjuk, hogy ennek a márkának a termékeivel az emberek túlnyomó többsége maximálisan meg van elégedve. Nincs ez másként természetesen a Fisher Summer családdal se, az infra távirányitó, a digitális kijelzés, az öntisztító funkció, illetve az éjszakai üzemmód pedig még inkább meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát.
Ezeket a modern készülékeket használhatjuk télen és nyáron egyaránt. Komfortérzetünket pedig még inkább elősegíti a Fisher Summer funkciói között megtalálható TURBO üzemmód, melynek segítségével a készülék a lehető legrövidebb időn belül el tudja érni a kívánt hőmérsékletet, a Dc Inverternek köszönhetően pedig a legkondi rendkívül magas teljesítménnyel tud működni. A klímaberendezés működése közben az ionizátor a légáramba pozitív és negatív ionokat juttat. Ha pedig a negatív, és a pozitív ionok a levegőben találkoznak, akkor olyan mértékű energia szabadul fel, melynek következtében elpusztulnak a levegőben megtalálható mikrobák és baktériumok.

A „Follow me” pedig egy praktikus kényelmi funkció, mely során a készülék a helyiség hőmérsékletét érzékelve tökéletesen tud igazodni a kívánt hőmérsékletekhez. Ez a készülék ezek mellett még a pillanatnyi áramkimaradásra, illetve a tartós áramszünetre is fel van készülve, ugyanis ilyen esetben a korábbi beállításaival újra elindul.

 

  • Fisher Nordic

Az egyik legnépszerűbb klíma család nem más, mint a Fisher Nordic, mely természetesen különböző teljesítménnyel rendelkező klímaberendezésekkel áll a rendelkezésünkre. A legtöbbet keresett készülék 3,52 kW hűtőteljesítménnyel, illetve 4,25 kW fűtőteljesítménnyel látta meg a napvilágot, így rendelkezésünkre áll, legyen szó az év bármely szakáról.
A Fisher Nordic klímacsaládban megtalálható készülékek komfortossá teszik a mindennapi életünket, hiszen egy gombnyomás elég ahhoz, hogy a berendezés a kívánt hőmérsékletűre hűtse le, vagy adott esetben fűtse fel a szobát. Több funkció is felelős az egészséges, és tiszta levegőért, ezért allergiások számára ez a klíma ideális választás lehet, ugyanis el van látva megnövelt hatékonyságú porszűrővel, illetve HEPA szűrővel is. A korszerű Cold plazma légszűrő technológia emellett megállítja a baktériumok, a penészgombák, illetve a vírusok 90 százalékát, felfrissíti a levegőt, illetve eltünteti a kellemetlen szagokat a lakásból.
A speciális szűrőknek köszönhetően ez a berendezés rövid időn belül kiszűri a levegőben található atkát, port, illetve pollent, a Wifi, és az infra távirányító pedig még inkább hozzájárul a kényelmes, és egyszerű vezérléshez.

 

A szakértők a Fisher Art klímaberendezéseket leginkább azoknak szokták ajánlani, akik számára a teljesítmény mellett a berendezés megjelenése, és a kinézete is rendkívül fontos.

A Fisher Art dizájnos megjelenésű klímaberendezései többféle színben is megvásárolható, ennek köszönhetően a készülék tökéletesen fog passzolni az otthonunkba. Jelenleg arany, antracit szürke, illetve ezüstszínben is forgalmazzák. A letisztult keskeny forma azonban komoly szűrő- és légtisztító rendszert tartalmaz, így ez a berendezés remek választás lehet akkor, ha a portól, illetve a kellemetlen szagoktól szeretnénk búcsút venni. Ennek a korszerű eszköznek akár vízszintesen, vagy függőlegesen is állíthatjuk a lamelláit, így attól sem kell félnünk, hogy huzat lesz az otthonunkban. Ez a funkció rendkívül jól jöhet akkor, ha kisgyermek is van a családban.
Emellett fűtéskor narancssárga, hűtéskor pedig kék fényt ad, ám a fényerő alkalmazkodik a környezetéhez, így este elhalványul. A készülék energiahatékony, így akár H tarifával, vagy GEO tarifával is használható.

 

Fisher klímáink itt érhetőek el amit meleg szívvel és hűvös árakkal biztosítunk.