Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Gree Comfort X klíma bemutatása

A Gree nemcsak Magyarországon, de az egész világon minőséget képvisel, így vált a világ első számú klímamárkájává. Manapság már rengetegféle klíma van a piacon, ám a Gree még mindig a legjobbak és a legkeresettebbek közé tartozik. Ennek oka, hogy megalakulása óta minőséget képvisel, és az új irányvonalak követését is magasabb szintre emelve végzi. A Gree klímák mindig a legtöbbet nyújtják az ügyfelek számára. Természetesen a Gree hazai képviselettel és kereskedelmi hálózattal is rendelkezik, emellett nemcsak pusztán a klímákat nyújtja, hanem kiegészítő szolgáltatásokat is.

A Gree klímák inverteres klímák, vagyis az energiatakarékosabbak, mint a hagyományosa fajták. Természetesen számos típus és fajta létezik a Gree kínálatában, és az egyik legkeresettebb típus a Gree Comfort X. Mielőtt azonban rátérnénk, hogy miért is érdemes ezt a típust választani, érdemes pár szót ejteni, magáról a Gree márkáról, és a hozzá kapcsolódó magas szintű technológiáról, amiért a márka a legjobbak közé tudott emelkedni a klímák piacán.

Gree Comfort X klíma gyártóról röviden

Az Euromonitor nemzetközi piackutató cég évről évre igazolja, hogy a Gree a világ egyik vezető klímamárkája, minősége és népszerűsége pedig nem csökken. A kezdetek mindössze 20 évre nyúlnak vissza, ugyanis a cég 1991-ben alapult Kínában, pontosabban Zhuhaiban, és a világ legnagyobb lakossági klímagyárává nőtte ki magát. A cég ma már 60.000.000 klíma legyártására képes évente, és az alkalmazottak száma is meghaladja a 90.000-et. A világ számos országában rendelkeznek gyártócsarnokkal, összesen tizenhattal, emellett számos tesztlaboratórium és kutatóközpont is van a gyártó tulajdonában, hogy a legjobb termékeket dobhassák piacra.

A Gree jelenleg a világ több mint 200 országában számít kedvelt és keresett klímamárkának, és Magyarországon is 20 éve van már jelen. A Gree már a kezdetek óta célul tűzte ki, hogy a legjobb minőségű légkondicionálókat fogja gyártani, és elkötelezett a magas minőség felé. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a számos díj, amit a cég magáénak tudhat, és a 3+2 éves garancia, amit a termékekhez garantálnak.

Mit tud egy Gree Comfort X klíma?

A Gree Comfort X klímák a Gree gyártó leginkább keresett termékei a nagyobb lakóterek, családi házak klimatizálására. A Gree Comfort X inverter klíma szettek képviselik azt a magas minőséget, amit a Gree márka alapvetően képvisel. Ezek a készülékek mindent tudnak, amit egy minőségi és megbízható klímakészüléktől elvárunk:

  • Hűtés: a Gree Comfort X klímák különböző teljesítményben kaphatóak, így megtalálhatjuk a nekünk legjobban megfelelő készüléket. Az inverteres technológia garantálja, hogy a fogyasztás optimális lesz, és ha a helyiség lehűlt a készülék csak a minimális energiafogyasztással tartja szinten a kívánt hőmérsékletet, ennek eredményeképpen a Green Comfort X klímák A++ energiaosztályba sorolhatók, vagyis gazdaságos az üzemeltetésük
  • Fűtés: ma már egyre nagyobb igény van a klímával történő fűtésre, és ebben tekintetben is a legmagasabb minőséget képviselik a Gree Comfort X klímák. Ha nemcsak hűteni, de fűteni is szeretnénk a helyiséget, akkor ez a típus tökéletes választás lehet, ugyanis -20 fokig tudunk fűteni vele. A külső egység téliesített, így tökéletesen alkalmas a készülék a téli időjárás elviselésére.
  • Környezettudatosság: a klímák esetében mindig felmerül a környezetkárosítás kérdése, és nemcsak a magas energiafogyasztás kapcsán, hanem az ózon kérdésében is. Mivel Gree Comfort X klímák már R32-es hűtőközeggel rendelkeznek, így az ózonkibocsátásuk nulla, tehát egy környezetbarát megoldásról van szó.
  • WIFI: ma már egyre nagyobb az igény az okos megoldásokra, illetve a technológiák otthoni kiaknázására is. A Gree Comfort X klímák beépített WIFI-vel rendelkeznek, ennek köszönhetően pedig akár távolról is irányíthatóak. Beállíthatjuk az időzítőt, ki be kapcsolhatjuk a készüléket, ami például nyaralókba egy nagyon jó lehetőség, akár télen, akár nyáron.

Gree Comfort X klímákat fajtái

A Gree Comfort X klímáknak négyféle fajtája létezik, melyeket a névleges teljesítményük alapján különítünk el:

  • Gree Comfort X 2,7 kw
  • Gree Comfort X 3,5 kw
  • Gree Comfort X 5,2 kw
  • Gree Comfort X 7 kw

Attól függően választhatjuk ki a megfelelő méretű Gree Comfort x inverter klíma szettünket, hogy mekkora helyiséget kell hűteni-fűteni. A Gree Comfort X szereléssel mindenképp várjuk meg a terveket, hiszen csak így fognak a klímakészülékek optimálisan működni. Természetesen a típusok között nemcsak teljesítmény nagysága tér el, hanem az árak is. Az alapár 250 000 Ft körül indul, a Gree Comfort X 3.5 kw ár 20 000 Forinttal drágább, míg a Free comfort x 5.2 kw ára, aminek kétszer akkora a mérete 140 000 Forinttal.

Milyen plusz szoláltatásokat vehetünk igénybe, ha Gree Comfort X klímát választunk?

A Gree Comfort X klímák azonban nemcsak a felsorolt tulajdonságokkal rendelkeznek, hanem melléjük még számos szolgáltatás is igényelhető. Már maga a 3+2 év garancia is arról tanúskodik, hogy minőségi termékről van szó, de a Gree itt még nem áll meg. Arról ugyan már volt szó, hogy a Gree Comfort X klímák beépített WIFI-vel rendelkeznek, és távolról irányíthatóak, viszont az érdekes kérdés, hogy hogyan. Természetesen mobil applikációval, aminek a segítségével bárhonnan tudjuk irányítani a készüléket.

Emellett a Gree Comfort X mindegyik modellje H-tarifás mérőórára köthető, aminek köszönhetően ősz és tavasz között, vagyis a fűtés szezonban fél áron vételezhetik a Gree ügyfelei az áramot a készülékükhöz, ezzel pedig jelentősen spórolhatnak a fenntartási költségeken. A Gree Comfort X szereléssel is kérhető, ugyanis a Gree cég szerte az országban számos partnerrel dolgozik, akik az értékesítés mellett üzembe helyezéssel, és beszereléssel is foglalkoznak.

Gree Comfort X vélemények és tapasztalatok

A Gree Comfort X hazánkban is az egyik legkeresettebb klímaberendezése, és erről nemcsak a számos pozitív vásárlói vélemény tanúskodik, de az is hogy a márka már négyszer kapta meg a MagyarBrands díjat. A Gree Comfort X vélemények alapján a termék valóban garantálja azt a minőséget, amit célul tűzött ki magának 20 évvel ezelőtt.

 

Gree Comfort X klíma árak itt találhatóak