Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Klíma akció, amit érdemes kihasználni

Manapság már nemcsak ipari felhasználásra szereltethetünk klímát, hanem lakossági felhasználásra is számos lehetőségünk van. Aki klímában gondolkodik, mindenképp érdemes egy alapos igényösszeírással kezdenie a tervezést, ha pedig már megvannak a szempontok, jöhet a klímaberendezésekkel és szereléssel foglalkozó cégek, honlapok felkeresése, hogy megtalálhassuk a számunkra tökéletes berendezést. A klímák ára persze nem olcsó, de sose az árak alapján döntsünk, hanem az igényeink alapján. Természetesen így is megtalálhatjuk a legjobb árakat, és akciók is vannak szép számmal. Ám az akciókkal kapcsolatban is érdemes pár dolgot szem előtt tartani.

Klíma akció amit érdemes figyelni

Az első, és legfontosabb tanács, hogy sose az alapján válasszunk klímát, hogy hopp, ez a berendezés akciós. Ha mégis így teszünk, akkor nagy csalódás érhet minket a beszerelés után, mert ha nem a megfelelő mérető klíma kerül hozzánk, hanem mondjuk kisebb, akkor az üzemeltetése egy vagyonba fog kerülni, ha pedig nagyobbat, akkor kihasználatlan marad a berendezés. Ha klímában gondolkodunk, előbb mérjük fel a lehetőségeinket, igényeljünk helyszíni felmérést. A felmérés sok esetben ingyenes, viszont elengedhetetlen, hogy a megfelelő méretű klímát ki tudjuk választani.

A legtöbb cég ilyenkor több lehetőséget is felvázol a számunkra, és persze segít kiválasztani a megfelelő berendezést is. Ilyenkor viszont már érdemes odafigyelni az akciókra, mert ha már tudjuk, hogy milyen berendezések jöhetnek szóba, akkor sokat spórolhatunk, ha egy akciós készüléket választunk ki. Sokszor az akcióba az ingyenes szerelés tartozik, máskor egy csökkentett ár a berendezésre. Érdemes arra is figyelni, hogy a szerelésért számít-e fel plusz költséget a cég az akció nélkül, vagy sem.

Mennyibe kerül egy klíma szereléssel együtt, akció nélkül?

Mielőtt rátérnénk az akciós klímakészülékekre, érdemes utána nézni, hogy mennyibe kerül egy klíma akciók nélkül. Természetesen az árakat sok tényező befolyásolja, a márka, a méret, a teljesítmény, hogy mekkora lakást-házat szeretnénk klimatizálni, és persze az is fontos, hogy csak hűtésre szeretnénk használni a klímánkat, vagy fűtésre is. Manapság a legköltséghatékonyabbak az inverteres klímakészülékek, de természetesen nem kötelező ilyet választani. Az ár több tényezőből tevődhet össze.

A legolcsóbb készülékek mér kicsivel 100.000 Ft feletti összegért beszerezhetőek, innentől pedig a határ a csillagos ég. Arra is érdemes figyelni, hogy a szerelés beletartozik-e az árajánlatba vagy sem. Olyan lehetőség ma Magyarországon nincs, hogy megvesszük a klímaberendezést, és majd mi, vagy egy ismerősünk beszereli. Csak szakképzett ember szerelhet be klímát, ennek pedig 40-45.000 Ft a minimális díja. Vannak persze cégek, akik az árajánlatba már beleszámolják a szerelési költségeket is, és az is előfordulhat, hogy ingyenes a szerelés.

A klíma akció ingyen szerelést is tartalmazhat

Amikor klímaakciókról van szó, érdemes minden részletre figyelni. Az akció azt is jelentheti, hogy a klíma beszerelési költségét vállalja magára a cég. Ha egy cég ingyenes beszerelési akciót hirdet, érdemes megfontolni, ugyanis a szerelés is belekerülhet 50-100.000 Forintba. Egyes cégek esetében eleve beleszámítják az árajánlatba a kiszállás és a szerelés díját, és az ajánlatban nem szerepel külön.

Amire mindenképp érdemes figyelni, hogy akciók nélkül is ingyenes lenne-e a beszerelés vagy sem, illetve ha az ajánlatban a készülék árához ne adják hozzá a szerelési költségeket is. Ha kapunk egy árajánlatot, érdemes összehasonlítani a készülék árát más cégek áraival, és ha irreális a készülékek közötti különbség, akkor legyünk óvatosak. A megbízható cégek azonban nem tesznek ilyet, ha ingyenes szerelés hirdetnek, azt fel is tüntetik az árajánlatban.

Az akciós ár NEM silány készüléket takar

Amikor akciókról van szó, sokan úgy gondolják, hogy biztos silány berendezésről van szó, és biztos van vele valami baj, hogy olcsóbban kapható. Mivel manapság sokszor fut bele az ember akciókkal kapcsolatos megtévesztésbe, már óvatosak vagyunk. A klímák esetében is találkozni ilyesmivel, de igen is létezik minőségi klímákra is akció és kedvezmény. Előfordul ugyanis, hogy egy új termék vagy termékcsalád kerül piacra, és a készleten lévő készülékeket leakciózzák, esetleg kifut szériáról van szó, ami nem rosszabb vagy silányabb, csak egyszerűen nem gyártják már tovább. Ettől még tökéletesen fog működni, az ára pedig kedvezőbb lehet, mint egy újabb modellé.

Inverteres klíma akciók tehát akadnak szép számmal, és Gree klíma akciókat is ki lehet fogni. A Gree egy megbízható inverteres klímamárka, melyet megéri választani, különösen akkor, ha még valamilyen akciót is ki tudunk fogni. Amikor akciós árakat látunk, nem szabad előre leírni az adott berendezést, mert igazán minőségi darabokra is vonatkozhatnak kedvezményes árak.

Klímák, melyeket érdemes választani, és akár akciósak is lehetnek

Ha felmegyünk a nagyonklima.hu oldalra, akkor számos berendezést találhatunk. Közöttük mindig akad akciós berendezés is. Természetesen a klímaberendezés kiválasztását mindenképp helyszíni felmérés és az igények ismertetése előzze meg. Ha viszont ez már megvan, akkor a cég fog ajánlani berendezéseket. A nagyonklima.hu oldalon jelenleg is vannak akciós klímakészülékek. A jelenleg futó inverteres klímaakcióban két, hűtésre és fűtésre is alkalmas klíma is található, az egyik ráadásul Gree márkájú, ami egy nagyon megbízható márka.

  • Gree Comfort X GWH12ACC-K6DNA1D szett: a Gree egy megbízható klímamárka, a Comfort X GWH12ACC-K6DNA1D pedig hűtésre és fűtésre is alkalma környezetbarát R32 gáztöltetű berendezés. Automata tisztítási funkcióval is rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a tisztítását.
  • Fisher Comfort Plus FSAI-CP-120BE3 / FSOAI-CP-120BE3: egy A+ és A++ osztályú klímaberendezés, vagyis meglehetősen energiatakarékos. WIFI csatlakozási lehetőséggel bíró hűtő-fűtő klíma, mely szintén megbízható , vagyis érdemes számításba venni.

További klíma akcióink itt érhetőek el, nézz szét és találd meg a legjobb klíamát akciósan.