Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

A Gree klímáról tudni érdemes

A klímák világába manapság nem olyan könnyű eligazodni, hiszen számos márka van már a piacon. Olcsó klímát választani mindig rizikós, de a minőségi klímák kínálata is széles, a választás pedig nem könnyű. Ha mindenképp csúcsminőségű márkát keresünk, akkor a Gree klímákat mindenképp érdemes számításba venni, ugyanis egy többszörösen díjnyertes márkáról van szó, mely már több mint 20 éve rendelkezik magyar képviselettel, így egy esetleges garanciaigényt is könnyedén bejelenthetünk.

Emellett számos vélemény is rendelkezésünkre áll, ahogy számos cég is, ahol az igényeinknek megfelelő Gree klímát kiválaszthatjuk. De mielőtt ezt megtennénk, mindenképp érdemes utána járni, hogy honnan is származik a márka, minek köszönheti a magas minőségét, milyen termékeket találunk a kínálatában,és hogyan is vélekedik a márkáról a világ és a vásárlók.

Gree klíma márkáról röviden

A Gree története 1991-ben indult a kínai Zhuhaiban a Gree Electric Appliances megalapulásával. A cég pár éve bejelentette, hogy a céljai között szerepel a világ legjobb minőségű légkondicionáló márkája legyen, és a legmagasabb minőségű légkondicionáló termékeket dobja piacra. Azóta is ezen munkálkodik több mint 12.000 mérnök, és mi sem bizonyítja jobban, hogy a márka valóban elérte a célját, mint a több ezer szabadalom, ami a nevéhez kötődik. A cég 16 gyártócsarnokkal rendelkezik, mely a világ számos országban megtalálható.

Emellett 929 tesztlaborral és 96 kutatóközponttal is rendelkeznek szerte a világon, ami szintén jól példázza, hogy a Gree igenis a legjobb minőségre törekszik. A Gree a világ több mint 200 országában vannak jelen, köztük Magyarországon, ahol már több mint 20 éve érhetők el a Gree klímák. Hazánkban a legkeresettebb klímamárkák között tartják számon, és számos hazai díjjal is büszkélkedhet a márka, ugyanis négyszer kapta meg eddig a MagyarBrands díjat és a KKV Top100-ba is rendszeresen helyet kap.

Gree klíma tulajdonságairól

A Gree klíma a csúcsminőséget, az eleganciát és a designt képviseli, ráadásul nagyon csendesen is működnek. Ezek a tulajdonság már szinte összeforrtak a Gree márkanévvel, melyet számos díjjal bizonyította már, hogy valóban jellemzik ezek a tulajdonságok. Kínában a Gree Minőség Díjat és a Virág Márka díjat kapott, New Yorkban Csúcsminőség, Párizsban pedig Minőség iránti elköteleződés díjjal jutalmaztak. Romániában a Legjobb márkanév, az Arab Emirátusokban pedig Emirátus minődég díjas.

Ezek a díjak mind jól példázzák, hogy a Gree egy megbízható, innovatív és csúcsminőséget képviselő márka, tehát bátran választhatjuk. A Gree termékkínálata nagyon széles, találunk hőszivattyúkat, hűtő-fűtő klímákat a kínálatában, melyek lakossági és kereskedelmi termékkínálat tekintetében is széles palettával rendelkeznek. A magas minőség mellett a csúcstechnológiai is jellemzi ezeket a készülékeket, melyek között számos klíma WIFI vezérléssel is működik, és hűtő-fűtő klíma esetén akár -25 fokos hőmérsékleten is kellemes meleget biztosít az otthonunkban. Természetesen a Gree készülék energiatakarékosak, így az üzemeltetés költségei is kedvezőek lesznek.

Milyen készülékeket találunk a Gree kínálatában?

A Gree termékkínálata meglehetősen széles, legyen szó Gree légkondiról/klímáról vagy hőszivattyúról. A Gree kereskedelmi célokra szánt termékpalettája is nagyon széles, de a lakossági klímák kínálata mondható igazán gazdagnak termékek tekintetében. A Gree klíma több termékcsaládot is tartalmaz, a Gree Lomo Plus, a Gree Pulse, a Gree Comfort X, a Gree Dark X és a Gree Amber Grey is ezek közé tartozik. Emellett természetesen találunk a kínálatban mobil klímákat, párátlanítókat vagy ablakklímákat is, de természetesen a lakossági klímacsaládok a legkeresettebbek hazánkban.

A Gree klímák közül hazánkban a Lomo Plusz és a Comfort X a legkeresettebbek lakossági használatra. Természetesen ezek a termékek és többféle terméket is tartalmaznak, hiszen a Gree klíma 3,5 KW vagy akár 5 KW teljesítményű is lehet, persze találhatunk kisebb teljesítményű készüléket is a kínálatában. A teljesítmény fontos tényező, hiszen ez határozza meg, hogy mekkora helyiség klimatizálására lesz jó az adott készülék.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Gree klímát?

A megfelelő Gree klíma kiválasztásához egy alapos helyszíni szemlére lesz szükség, és persze arra, hogy a saját igényeinket végiggondoljuk. Természetesen az előzetes kalkulációhoz használhatjuk a klímakeresőket is, például a nagyonklima.hu oldalon is találhatunk ilyet, melybe beírva a hűteni kívánt helyiség méretét és a Gree márkát, könnyedén megtalálhatjuk a számunkra szükséges berendezést. Mielőtt azonban választanánk, mindenképp érdemes felkeresni az adott céget, és helyszíni felmérést kérni.

A helyszíni szemlét általában egy pontos tervezés követ, mert bár a klíma esetében nem annyira bonyolult a szerelés, mint mondjuk egy gázfűtés szerelése esetében, de azért mindenképp szükséges, hogy a szakember felmérje, hogy pontosan milyen készülékekre és kivezetésekre lesz szükség, hogy a lehető kellemesebb legyen a lakás hőmérséklete télen és nyáron egyaránt.

Gree klíma árak és tapasztalatok

A Gree klíma árak széles skálán mozognak, hiszen mérettől és típustól is függ, hogy mennyibe kerülnek. Természetesen Gree klíma akciókat is ki lehet fogni, így egy 2,3 KW teljesítményű hűtő-fűtő klímaberendezés már 200.000 Ft-tól elérhetővé válhat, míg egy Gree klíma 3,5 KW teljesítménnyel már 250.000 Ft-ért is megvásárolható. A Gree klíma szereléssel együtt is kérhető, ami természetesen befolyásolja az árakat is, de mindenképp érdemes szereléssel együtt kérni a klímaberendezést.

A Gree egy minőségi márka, melyről nemcsak a számos hazai és nemzetközi díj árulkodik, hanem a Gree klíma vásárlói vélemények is, melyek meglehetősen pozitívak hazánkban, és szerte a világon is. Ha megnézzük például a Gree klíma 3,5 KW véleményeket, akkor azt láthatjuk, hogy ez a berendezés egy kisebb, 40-45 nm-es lakás vagy helyiség hűtését és fűtését képes alacsony zajszinttel, energia és költségtakarékos módon elvégezni, és ezt a vásárlók is megerősítik, nemcsak a termékleírástok.

Klíma fűtés cikkünk itt olvasható.

A Gree Comfort X klíma cikkünk itt érhető el.