Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Mikre figyeljünk Midea Xtreme klíma vásárlásnál?

Egyre többen szeretnék komfortosabbá tenni a saját otthonukat, és ehhez rengetegen olyan klímaberendezést keresnek, mely jó áron került ki a piarcra, megfizethető, mégis remek minőségének köszönhetően probléma nélkül használható akár hosszú éveken keresztül is.
Azt azonban nem biztos, hogy első ránézésre el tudjuk dönteni, hogy számunkra az adott klímaberendezés mennyire lesz ideális választás, főleg akkor, ha egyáltalán nem értünk a klímákhoz.
Az első, és talán legfontosabb dolog, amire fel kell hívnunk az emberek figyelmét az, hogy soha ne vásároljunk olyan klímát, mely ismeretlen márkától származik, még akkor se, ha ezzel véleményünk szerint pénzt tudunk megspórolni, vagy ha éppen a klímaszerelő is jó szívvel ajánlja a márka termékeit. Ugyanis a későbbiek során ezek lesznek azok a berendezések, melyeknél már egy kisebb probléma esetén is fogja a szerelő a fejét, hiszen a noname márkás eszközökhöz általában még a szakemberek sem tudnak olyan egyszerűen új alkatrészeket találni.

 

Mi alapján vásároljuk meg a klímaberendezésünket?

A klímák jól jöhetnek egy forró nyári napon, mikor az otthonunk levegőjét kicsit le szeretnénk hűteni, de a mai modern eszközöket már akár fűtésre is használhatjuk a hidegebb évszakokban. A tévhitekkel ellentétben a klímával való fűtéstől nem kell tartanunk, manapság már ez egy költséghatékony megoldásnak számít.

Ha klímaberendezés vásárlása előtt állunk, akkor gondoljunk erre úgy, mint egy hosszú távú befektetésre, és egy olyan megbízható márkától válasszuk ki a klímánkat, mellyel a felhasználók nagy része is meg van elégedve.
A szakembereknek is általában szükségük van egy helyszíni szemlére ahhoz, hogy meg tudják mondani nekünk, hogy mégis mekkora teljesítményű, illetve milyen kialakítású klímaberendezés lenne a tökéletes választás számunkra, ám még ekkor is hatalmas kínálattal találhatjuk szembe magunkat, amiből nem biztos, hogy olyan könnyen ki fogjuk tudni választani az ideális típust.

Egy jó minőséggel rendelkező klímaberendezés a rendszeres karbantartás mellett képes akár 10-20 évig is probléma nélkül a lakók kényelmét biztosítani, ezért egyáltalán nem érdemes egy gyengébb minőségű terméket megvásárolni, melyre a gyártó is csak 1-2 év garanciát mer vállalni. A minőség, a megbízhatóság és a garancia mellett még nagyon fontos kritérium lehet klímavásárlás során a szervízháttér, az elektromos áramfelvétel, a légtisztító képesség, és a zajszint is.

 

Mit tudnak a Midea klímák? Megéri beruházni rájuk?

Szerencsére ma már a tömegtermelésre szakosodott kínai vállalatok között is lehetőségünk van olyat találni, mely kiváló ár-érték arányban kínálja a termékeit. Ezek közül az egyik legjobb és legnépszerűbb egyértelműen a Midea márka, mellyel még a szakemberek is egytől egyig meg vannak elégedve. A Midea klímák minőségét az is bizonyítja, hogy a márka 5 éves teljes körű garanciát tud vállalni a klímaberendezéseire.

A Midea vállalatot He Xiangjian alapította meg Kínában, 1968-ban. A mára már 55 éves tapasztalattal rendelkező vállalat fő profilja a klímaberendezések gyártása, ám emellett számos háztartási cikkek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. A korszerű fejlesztéseknek és a folyamatos innovatív megoldásoknak köszönhetően a Midea márka mára már a világ egyik piacvezető klímagyártójává nőtte ki magát, így a Midea klímákat jelenleg több mint 200 ország területeire exportálják.

 

Mit gondolnak a vásárlók a Midea márkáról?

Nagyon sok minden múlhat azon, hogy egy adott márka termékeiről milyen felhasználói véleményeket találunk a különböző fórumokon. Új klíma vásárlása során éppen ezért érdemes adni mások véleményére, ajánlatos olyan terméket megvásárolni, melyről sok pozitív visszajelzést olvashatunk, hiszen ezekkel a berendezéssekkel valószínűleg mi is meg leszünk majd elégedve a használatuk során.
 

A Midea klíma vélemények között rengeteg pozitív tapasztalatot találhatunk a különböző fórumokon:

„Nálunk 3 db is üzemel a családban, és kB 5 db a munkahelyemen. Eddig nem volt gond velük, évek óta használjuk őket!”
 

„Alaposan utánajártam, hogy milyen klímát vásároljak, de végül a Midea Xtreme Save 3,5 kW mellett döntöttem. Teljes mértékben meg van vele elégedve az egész család.”

„A Midea Xtreme Save véleményem alapján egy remek választás lehet akkor, ha valaki fűtésre, és hűtésre is szeretné használni a készülékét. Remekül teljesítenek, és még a villanyszámlámat sem emelik meg.”

„Egy olyan klímát szerettem volna, amely könnyen irányítható, és megfizethető. A Midea márka mellett tettem le a voksomat, és nem bántam meg! A telefonos távirányítója megkönnyíti a mindennapjaimat.”

Ismerjük meg jobban a Midea Xtreme Save Pro klímákat

A márka termékei kiváló ár-érték aránya mellé remek minőség, és jó alkatrészellátottság is társul, emellé pedig már csak hab a tortán a több éves garancia. A Midea napjainkra az egyik legnépszerűbb márkává tudta magát kinőni.
Az egyik legtöbbször keresett berendezések pedig a Midea Xtreme Save Pro klímák. Ez a név lényegében egy sorozatot foglal magába, ebben a kategóriában pedig valójában az oldalfali split klímákat találhatjuk meg. A Midea Xtreme Save Pro 2,6 kW és 3,5 kW teljesítménnyel rendelkező változatban is megvásárolható, attól függően, hogy nekünk melyikre van szükségünk.

A Midea Xtreme Save MG2X-09-SP 2,6 kW-os oldalfali klíma szett rengeteg olyan praktikus funkcióval lett ellátva mely még kényelmesebbé teszi a készülék rendszeres használatát.
A gyári Wifi vezérlésnek köszönhetően az irányítása egyszerű, és kényelmes, az automata alvás funkciója miatt pedig ez a légkondi még alvás közben sem fog bennünket zavarni.
Emellett ez a klíma el van még látva Automatikus újraindítással, Lamella memória funkcióval és többek között időzítő funkcióval is. A vészhelyzeti üzemmód, a hűtőközeg-szivárgás észlelő, az 5 fokozatú kültéri ventilátor, és a csepptálca fűtés pedig nem csak praktikus, hanem hasznos funkcióknak is bizonyulnak. Ez a klíma 2,8 kW hűtő, és 3,9 fűtőteljesítménnyel rendelkezik.

A Midea Xtreme Save vélemények alapján egy olyan berendezés, mely kiváló alkalmas lehet hűtésre és fűtésre egyaránt, remek ár-érték arányának köszönhetően pedig azoknak az embereknek lehet ideális választás, akik nem csak a komfortos, és praktikus, hanem a gazdaságos megoldásokat is kedvelik.