Klíma főoldal +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 +36-70-443-3171 / +36-30-113-8828 kapcsolat@nagyonklima.hu
Klíma berendezések és árak

Syen klíma márka ismertető

Klímavásárlás során egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen márka mellett tesszük le végül a voksunkat. Ha nem vagyunk túlságosan jártasak a témában, érdemes lehet alaposan beleásni magunkat a dologba ahhoz, hogy valóban egy olyan klímával térjünk végül haza, mellyel használat során is meg leszünk majd elégedve. A Syen klíma brand mára már bátran nevezhető egy jól strukturált, megbízható termékekkel rendelkező márkának. Klímaberendezései sokunk számára lehet ideális választás abban az esetben, ha egy megbízható, és megfizethető készüléket szeretnénk megvásárolni.

A hatalmas (több mint 30 éves) technológiai fejlődésnek köszönhetően napjainkban a Syen klímák modernek, megbízhatóak, és minőségiek, megjelenésük pedig letisztult, és korszerű, ennek köszönhetően termékei a modern kor elvárásait is maximálisan ki tudja elégíteni.

De mégis mitől lettek ennyire népszerűek manapság a Syen klímák? Minek köszönheti a márka a sikereit, és honnan indult a cég? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseknek fogunk most utána járni.
 

A Syen klíma márka indulása: Ki volt a márka célcsoportja?

A több mint 20 éve működő cégcsoport egyrészt a ma már igen nagy szakmai tapasztalatának köszönheti sikereit, másrészt nagy valószínűséggel a hosszútávú piacpolitikájuk vitte előre, gondolkodásuk pedig nem csak a partnereik, és ügyfeleik, hanem a felhasználóik számára is biztonságot tudott kínálni. A gyártó számára a legfontosabb a fogyasztók teljes körű kiszolgálása, illetve a felhasználók maximális elégedettsége. Ennek érdekében pedig a cég mindent képes elkövetni.

Jó tudni, hogy a Syen klímaberendezéseket teljes mértékben a Gree gyártja, és a magyarországi forgalomba hozói is megegyeznek. Ez jó hír, ugyanis a Gree napjainkban az egész világ egyik legjobb minőségű, legmegbízhatóbb klímamárkájának felel meg. Ám a gyártó piackutatás alkalmával úgy tapasztalta, hogy igény van az olcsóbb áron kapható készülékekre is, így szeretett volna egy olyan márkát megalkotni, mely kiváló minőséget, és elérhető árat kínál a vásárlói számára. Így jelent meg a piacon a Syen. A Syen klímák mára már rendkívül csendesek, használatuk ezáltal komfortos, emellett remek minőséggel rendelkeznek, és megbízhatóak. A Syen márka garanciális háttere pedig a Gree márkához hasonlóan kiváló.

Miért különlegesek a Syen klímaberendezések?

Jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért lehet jó döntés, pont a Syen klímák közül választanunk klímavásárlás során. Az az igazság, hogy túlságosan sok extra funkciókkal nincsenek ezek a készülékek ellátva, de mindent tudnak, amit a mai modern klímaberendezéseknek tudniuk kell. A minőségi alapanyagok nagy mennyiségű előállításának köszönhetően ezek a készülékek igen gazdaságos áron kerültek ki a piacra. Így elmondható, hogy a Syen klímák kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Hazánkban több mint 15 éve elérhetőek a Syen légkondik, jó tudni, hogy a gyártó kitűnő háttérszervízzel, és folyamatos alkatrész utánpótlással áll a rendelkezésünkre.

Ismerjük meg közelebbről a márka termékcsaládjait
 

A Syen klímakészülékek a folyamatos fejlődésnek, és korszerűsítésnek köszönhetően biztos megoldást tudnak nyújtani azok számára, akik jó, és megbízható klímát szeretnének vásárolni. Az innovatív fejlesztések során a Syen légkondik hatékony szűrőrendszerrel is el lettek látva, melyek képesek otthonunk levegőjéből teljes mértékben kiszűrni a kellemetlen szagokat, illetve a szerves szennyeződéseket is. Emellett ezek a készülékek a kornak megfelelő, modern kinézettel és megjelenéssel kerültek ki a piacra.

A különböző teljesítménnyel rendelkező termékek mellett a Syen 2020-as évben alapvetően két nagyobb termékcsaláddal tudott megjelenni. Ekkor jelent meg ugyanis a hűtésre optimalizált Syen Bora, illetve a fűtésre optimalizált Syen Muse is.
Ezekben a termékekben a kültéri egység már téliesített funkciókkal lett ellátva (például csepptálca fűtéssel) ez pedig meg tudja akadályozni azt, hogy nagy hidegben télen a kültéri egység lefagyjon.

 

Ezek a legfontosabb tudnivalók a Syen Bora termékcsaládról

A Syen Bora G10 inverter technológiával, és Wi-Fi vezérléssel látta meg a napvilágot. A fűtés a klíma berendezéssel télen, akár a -15 Celsius fokig is bátran használható, modern I-Feel funkciókkal, illetve 8 Celsius fokos temperálással rendelkezik. Ez utóbbi egy remek lehetőség egy hosszú ideig üresen álló helyiség téli fagyvédelmére (például nyaralók esetében).
Többszörös szűrőrendszere a Cold Plasma szűrő nem csak a kellemes hőmérsékletű, hanem a tiszta levegőt is biztosítja családunk számára, így ideális választás lehet a készülék akkor, ha a levegő tisztítása is a célunk.

A készülék H-tarifával is üzemeltethető, a csendes üzemmód, a LED-kijelző, a „Turbo” hűtés mellett pedig olyan praktikus és hasznos funkciókkal is el lett látva, mint a 24 órás időzítő, illetve az éjszakai üzemmód. Az esztétikus megjelenésű Syen Bora készülékek a kifinomult, elegáns vonalvezetésükkel bármely lakberendezési stílusba tökéletesen beilleszthetőek, így ezek a klímaberendezések akár a nappalink ékévé is válhat. A Syen Bora termékcsaládban megkülönböztethetjük a Syen Bora Plusz mono split, illetve a multi split készülékeket is.

Minden, amit tudnunk kell a Syen Muse termékcsaládról

A modern Syen Muse termékcsaládba tartozó készülékek üzemeltethetőek H-tarifával. A G10 inverter technológia mellett ezek a készülékek már akár -22 Celsius fokos fűtési működési tartománnyal rendelkeznek. A készülékekkel kipróbálhatjuk az I Feel funkciót is, ezáltal aktiválni tudjuk az infrás távirányító hőmérséklet szenzorát, így lehetőségünk van az adott helyiség hőmérsékletét megfelelően beállítani. A „Quiet” funkcióval pedig a klímaberendezést egy rendkívül halk üzemmódra kapcsolhatjuk, ilyenkor a beltéri egységben lévő ventilátor is csak a legalacsonyabb fokozaton működik.

A készülékben megtalálható Cold Plasma generátor képes egészségesebb környezetet teremteni az ionizált levegőnek köszönhetően. Az igen hasznos X-Fan funkció segítségével megakadályozhatjuk a készülék penészedését, ugyanis így még a beltéri egységben lévő lemezkékről is el tudjuk távolítani a nedvességet.

 

Syen Bora és Syen Muse klíma árakkal itt találhatóak.